dilluns, 19 de gener del 2015

MAYRA I HALEY, BAIXES AL FEMENÍ


MAYRA, ALS EE.UU.  

Mayra Tárraga Manzanal (Colombia, 24/04/1996), causa baixa a l’entitat espanyolista per anar a EE. UU.  a continuar els seus estudis i jugar a la lliga universitària amb la Tenesse Technologycal University,  a Nashville.

Mayra havia iniciat el seu periple al futbol base espanyolista la temporada 2008/09 amb les infantils espanyolistes, coincidint amb Núria Mendoza, Mónica Bácter i Alba Pomares (aquestes tres del 1995). Havia anat ascendint passant per la resta d’equips de les divisions inferiors del RCD Espanyol, jugant primer com a davantera i aconseguint la temporada 2009/10 en futbol-7 la xifra de 34 gols en categoria infantil, i en categoria juvenil-cadet 11 dianes la temporada 2010/11.

En passar al filial, i després de jugar en diferents posicions (mitja punta i mig del camp), acabà amb “Titi” d’entrenadora jugant de defensa central convertint-se en un dels puntals de l’equip espanyolista que es va proclamar campió de lliga de la Segona Nacional Femenina.   

Debutà amb el primer equip amb Titi a la banqueta del primer equip davant el Rayo Vallecano a la Dani Jarque (1-1) el 15 de desembre de 2013 jugant el partit sencer.   Aquest estiu va fer la pretemporada amb el primer equip, (amb fitxa del filial) i inclòs en els pocs minuts que va disposar va marcar un gol (el 2-4) al Ruíz Casado davant el Sant Gabriel.

José Antonio Montes, tot i convocar-la gairebé la majoria d’encontres de lliga, no ha comptat pràcticament amb ella, donant-se la circumstància que ni ha pogut jugar a la màxima categoria al no donar-li minuts aquest senyor, ni tampoc ha pogut fer-ho en el filial, ajudant a l’equip de Juliana que per cert, falta li fa sense desmerèixer la feina del resta de jugadores que fan el que poden enguany, ben lluny de la gran campanya realitzada la passada temporada on van aconseguir el títol de lliga amb Titi Camúñez.



HALLEY, TAMBÉ BAIXA.

Halley Justine Feliu de la Peña Granato (abans Halley Justine Milligan), nascuda a Victoria, (Texas, EE.UU.) l’ 1 de setembre de 1995, va arribar al futbol espanyol al CE Sant Gabriel on a més de jugar al filial va inclòs disputar partits de lliga amb el primer equip gabrielista. Amb la temporada ja començada (octubre de 2012) es va incorporar al filial femení espanyolista on va romandre aquestes darreres temporades. Va marcar 4 gols en partits de lliga a Segona Divisió, en la seva primera temporada com a blanc-i-blava, i 5 dianes la temporada 2013/14. 

Debutà amb “Susi” en el seu darrer partit a la banqueta del primer equip espanyolista, el 7 de desembre de 2013 perdent a casa davant el Valencia (0-1) sortint al minut 71 per Débora, i va jugar inclòs de titular en el dramàtic Espanyol- Levante Las Planas quan ambdós conjunts es trobaven en la part més baixa de la taula.  Aquest estiu també de fer la pretemporada amb Mayra, Sara Nassim i Ari Forment amb el primer equip espanyolista i participà amb el primer equip en alguns dels encontres en el primer tram de la competició.

Però tampoc José Antonio Montes comptà excessivament amb Halley vist el rendiment donat a la màxima categoria del futbol espanyol en els dos espais de temps diferents que va pujar al primer equip, però en aquest cas i ben diferent al de Mayra, els darrers cinc encontres ja els disputà amb el filial on va tornar a incorporar-se. Fa poc més d’una setmana va demanar la baixa a l’entitat perica, i finalment ha posat punt i final a la seva etapa com a espanyolista.     





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M