dijous, 22 de gener del 2015

JA ÉS OFICIAL: POL LIROLA A LA JUVE, CEDIT
AMB OPCIÓ DE COMPRA DELS ITALIANS
EL META NÉSTOR, RESCINDEIX EL SEU CONTRACTE


Pol Mikel Lirola Kosoc (13/08/1997, incorporat en 2011 procedent de la UE Vilassar), tal com s’havia estat assenyalant als mitjans de comunicació en els darrers mesos, marxa a la Juventus.  El RCD Espanyol avui a través del seu web oficial ho fa públic avui, confirmant el que ja avançàvem en la crònica del derbi juvenil en el que va ser el seu darrer partit (amb gol del triomf inclòs).  Cedit fins el final de temporada, i a expenses del seu rendiment i del grau de convenciment que els serveis tècnics de la “Vecchia Signora ” tinguin, exerciran o no la clàusula de compra que es reserva el club italià.

Com be sent habitual, el RCD Espanyol no ha facilitat les quantitats de l’hipotètic traspàs, d’aquesta clàusula; exercici sempre nul de transparència... però que vindrà bé encara que sigui per no veiem fins quin punt s’haurà cedit a causa de les urgències econòmiques de l’entitat a l’hora de negociar sobre un contracte que tenia una clàusula de tres milions d’euros!...    



Néstor Díaz, baixa.

Amb l’excel·lent rendiment que ha donat Koke (que era en principi qui estava considerat com a tercer porter del filial a l’inici del campionat) i un cop restablert de la seva lesió el meta Andrés Prieto Albert, l’entitat espanyolista i el porter sabadellenc han arribat a un acord per rescindir el seu contracte. El meta Néstor Díaz García (26/06/92) arribà aquest estiu al filial espanyolista procedent del filial del Sevilla FC,i tan sols ha disputat un partit sent expulsat (davant l’Eldense al 93’ a la Dani Jarque quan entrà al terreny de joc substituint al lesionat Andrés en el minut 20') . 





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M