dissabte, 24 de gener del 2015

L'ESPANYOL I LA MANIGUA,
A LA FESTA DELS TRES TOMBS

El RCD Espanyol i la GPE Manigua, en la tradicional festa popular


FOTOS: GPE Manigua.

Aquest dissabte el RCD Espanyol ha participat en l'edició 190 de la tradicional festa popular de Barcelona dels Tres Tombs, que se celebra en honor a Sant Antoni Abat, patró dels animals.

Per tercer any consecutiu, el RCD Espanyol hi ha participat a la desfilada i a la festa amb una carrossa.  La mascota del club “el Perico”, ha viatjat en un dels carruatges portant els colors blanc-i-blaus per tota la ciutat comtal, la bandera de l'entitat i joves amb símbols blanc-i-blaus. Enguany, la Gran Penya Espanyolista Manigua ha tingut una important participació, ja que a la carrossa del club han participat socis i components del futbol base d’aquesta ambaixada espanyolista.

La benedicció dels Tres Tombs i els animals s’ha dut a terme davant de l’Escola Pia de Sant Antoni, i Antoni Miquel “Leslie” i Santi Carulla han estat els encarregats de donar el pregó. La caravana de carrosses ha sortit sobre les 11h des del carrer Calàbria i ha arribat un parell d'hores més tard a la Plaça Sant Jaume, on el President de la Penya Manigua Dani Bosch ha coincidit amb l’Alcalde de Barcelona amb qui s’ha saludat,  i a qui ja se li va lliurar en el seu moment una xapa contra la “Pericofòbia”, quan va visitar l’estand de la Plaça de Catalunya per la fira d’entitats de la Mercè.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M