dimarts, 20 de gener del 2015

EN TEMPS D'AFEGIT,
EL FEMENÍ "B" VA CAURE DERROTAT A LLEIDA (2-1)

SE AEM Lleida: 2 – RCD Espanyol Femení “B”: 1

Quarta derrota del filial femení en el que portem de temporada. Les noies de Juliana García tot i el seu domini no van pogué superar l’entramat defensiu de l’equip lleidatà i es van marxar al descans amb l’empat a zero inicial.

En el segon temps, el joc continuà sota els mateixos paràmetres que en el primer, fins que passat l’equador d’aquest segon període, en una greu errada en zona defensiva de les espanyolistes la local Paola feia l’1-0 en robar la cartera a la defensora espanyolista i després que la meta Andrea Giménez rebutgés en primera instància l’esfèrica no va pogué impedir que la jugadora local anotés el que era primer gol del partit.

Igualà el xoc Andrea Granados a deu minuts del final en una jugada trenada de l’atac espanyolista en la que ficà la bola dividida a l’espai on l’extrem espanyolista arribà a la pilota i  no perdonà davant la meta del conjunt de la Terra Ferma.

Però tot i el que havia costat fer l’empat, i que l’equip perico anà a pel partit, un ràpid i mal defensat contraatac de les lleidatanes acabà suposant el gol del triomf local en temps d’afegit. Sens dubta un pal fort per l’equip que tornà de Lleida sense sumar, caient a la cinquena posició en la taula al veure’s superat per Estartit i Seagull, i del que tractaran de recuperar-se el proper diumenge a les 10:00h. a la Ciutat Esportiva Dani Jarque en el que és el derbi de Sant Adrià de filials femenins: Espanyol – Sant Gabriel (9è a la taula).

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Andrea, Laia, Bácter, Miereia, Ángela, Chama, Altmann, Bolta, Ari, Laura i Y.Ferrero.
Substitucions: Andrea per Laura, Ainhoa per Y.Ferrero, i Barni per Bolta. Altres suplents: Aran (p.s.) i Carla Moyano.

Àrbitre: Xavier Dalmau Montull, de la delegació de Lleida.

Gols: 1-0: Paola, m. 68; 1-1: Andrea Granados, m. 80; 2-1: Paola, m. 92

Incidències: Encontre corresponent a la 14èna. jornada (primera de la segona volta) del campionat de lliga del grup 3r. de Segona Divisió Nacional Femenina, disputat la tarda de diumenge al Mpal. Recasens de Lleida.

CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ FEMENINA, GRUP 3r.