dimarts, 20 de gener del 2015

EL CADET "B" SEGUEIX SENSE AFLUIXAR,
I JA AVANTATJA EN 9 PUNTS AL SEGON CLASSIFICAT.

RCD Espanyol Cadet “B” 2 – Escola F. Gavà: 1

Tres nous punts pel líder del grup quart de Preferent Cadet. Els de Sergio Espejo aconseguiren la tretzena victòria consecutiva en derrotar per la mínima a l’Escola de Futbol Gavà en un encontre en que es decidí en els minuts finals del primer temps. Amb aquest triomf, l’equip espanyolista s’ha adjudicat tots els punts en joc i encapçala la taula amb 9 punts d’avantatge sobre el segon classificat, la Unificació Llefià.

Li costà no obstant al quadre perico obrí el marcador en un primer temps dominat per complet pels blanc-i-blaus. Ja en els primers minuts Dani tingué el primer en les seves botes quan es trobava tot sol, però per ben poc no arribà a connectar amb l’esfèrica. En un lliure directe el propi Dani obligà a intervenir al meta visitant.  Als dotze minuts, gran ocasió de Sergi Serrano quan tot caient-se remata a boca de canó, la bola colpeja al cos del porter en la seva mitja sortida desesperada, i s’eleva sortint per sobre el travesser.

El conjunt gavanenc tingué una bona oportunitat per donar l’ensurt, però entre Alejandro i el pal, evitaren que saltés la sorpresa.  L’Espanyol continuà cercant el gol i Dani Ribelles aconseguí regatejar al porter gavanenc, però amb poc angle i l’oposició d’un defensor tapant el forat, no pogué marcar.

Seria al minut 32’ i després d’un llarg domini local quan l’Espanyol trauria fruït al seu millor joc, quan una pilota centrada des de l’esquerra i pentinada, li cau a la zona del segon pal al central Genar remata al fons de la porteria.  Va pogué fer el segon Bergé en una gran acció personal que finalitzà encarant al meta del Gavà, i rematant a boca de canó, aquest toca lo just per que la pilota mansament i en moments d’incertesa, acabés sortint fora i no entrés.  Però seria el propi Bergé, qui a un minut del xiulet arbitral assenyalant el camí dels vestidors, aconseguiria el segon gol rematant fort dins l’àrea en una pilota rebotada.

En el segon temps el quadre local gaudiria de varies grans ocasions per fer el tercer (remat a la fusta inclòs) , però ja no es mouria més el marcador fins que en els darrers instants serien els del Baix Llobregat els que a manera d’anècdota, reduirien el resultat victoriós dels espanyolistes a la mínima expressió.

El proper encontre dels espanyolistes, serà diumenge –un cop hagi tornat l’equip de disputar el torneig que el durà a terres africanes del Senegal – davant el C.P. Sarrià, a Can Caralleu (11:00h.).

RCD Espanyol: Alejandro, Bruno, Jordi, Brosa, Genar, Ferran, Bergé, Ivan Gil, Dani, Marc Pérez i Sergi Serrano.
Suplents: Aitor (p.s.), Sergi Boira, Miñarro, Marc González, Pep, Pol Tarridas, i Oscar Coll.

C. Escola Futbol Gavà: Jordi Pérez, Adrián Pinteño, Javir Méndez, Oriol Martínez, Marc Parra, Pol Arnaldos, Joaquín Cortés, Gerard Aliberch, Makus Bosoka, Marc Lázaro i Alex Campuzano.
Suplents: Adrián Sánchez (p.s.), Oriol Núñez, Hicham Zellal, Jofi Cánovas, Alejandro Miguel i Joel Soto.

Àrbitre: Pedro Martínez Artero, de la delegació de Barcelona. Cartolina groga al visitant Oriol Núñez, m.75.

Gols: 1-0: Genar, m.32; 2-0: Bergé, m. 39; 2-1: Joel Cánovas, m. 80.

Incidències: Encontre corresponent a la 13èna. jornada del campionat de lliga del 4rt. Grup de Preferent Cadet, disputat la tarda del passat dissabte al camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

CLASSIFICACIÓ PREFERENT CADET, GRUP 4rt.