diumenge, 29 d’abril del 2007

EL FEMENÍ B PLANTA CARA A L'ESTARTIT (2-4)

L’Estartit amb més ofici, sap aprofitar les ocasions

El conjunt gironí ha demostrat per que és el millor equip de la categoria. A les ganes i la lluita de les periques, les ocasions i la confiança amb la remuntada, el conjunt líder de Nacional ha posat l’eficàcia i la qualitat en les jugades precises per endur-se un partit en el que el resultat potser ha sigut excessiu a tenor de les ocasions d’uns i altres.
Però en el futbol el que valen son els gols, i aquests els ha posat l’Estartit en les vegades que amb claredat han arribat a les immediacions de Andrea Carrillo.

Amb el 0-2 en que l’Estartit s’ha posat amb avantatge semblava tot dat i beneit; però res més lluny de la realitat, l’Espanyol ha escurçat distàncies abans del descans per mediació de Marta Corredera, i la segona part ha estat a punt d’empatar gaudint d’unes quantes ocasions molt clares, en el un contra un amb la portera Noelia. En una pilota que la portera ha errat el rebuig, Natalia s’ha fet amb la pilota i tota sola ha tirat malament al cos de la pròpia Noelia, e inclòs Raquel Corral que ha sortit el segon temps ha gaudit d’una doble ocasió per pogué empatar l’encontre. Marta Corredera s’ha entretingut dins l’àrea i en mig d’aquestes ocasions perdudes, l’Estartit ha fet el tercer.

Però l’Espanyol B, no s’ha entregat i Kenti ha retallat distàncies fent pujar el segon a falta de divuit minuts per el final. Ha continuat la lluita perica fins que la davantera gironina Marta ha fet el quart (segon de la seva compta) i ha deixat, ara sí, decidit l’encontre.

Fitxa Tècnica.
RCD Espanyol B: Andrea Carrillo; Kenti, Malena, Rocío, Chivi, Elena, Marta , Reche, Ana, Gemma Pacheco ( Raquel Corral, m. 70) , Natalia (Raquel Corral, m.55)

Euromat Estartit: Noelia, Marina, Noelia C., Silvia, Anna, Laura, Mila, Gema, Georgina, Marta, Maribel Dominguez, (Suplents; Sandra, Verónica, Anna, Flor de Luna)

Gols: 0-1 Maribel m. 15, 0-2 Marta m. 38, 1-2 Marta Corredera m. 39,1-3 Maribel, m. 69, 2-3 Kenti, m. 72, 2-4 Marta m. 84.

Àrbitre; Jurado Navas.

Camp número tres de la Ciutat Esportiva. Primera part passada per aigua. Jornada 25ena de Primera Nacional. L’Estartit ha arribat com a campió des de fa varies jornades.