dissabte, 5 de maig del 2007

ENTRADES A GLASGOW

Segons informació del RCD Espanyol el tema, esta de la següent manera;

Del 4 al 7 de maig: PRERESERVES per socis i aficionats

Des d'ahir divendres, a les 18 hores i fins dilluns dia 7, a les 18 hores estarà obert el termini per fer la prereserva de les entrades per poder assistir a la final de la Copa de la UEFA que el RCD Espanyol jugarà a Glasgow davant el Sevilla CF el 16 de maig a les 20.45 hores.
Per cada carnet de soci es tindrà la opció de reservar 1 entrada i demanar-ne una altra d’opcional per si després que acabi el primer termini no s’han exhaurit les entrades que disposarà el club.
En cas que en aquests primers dies la sol•licitud sigui superior al contingent d’entrades que ens farà arribar la UEFA, la decisió de quins socis les podran comprar serà per antiguitat.
Per saber quina és la intenció de l’afició de cara a la final, en aquest primer termini de prereserva TAMBÉ podran fer-la les persones que no siguin sòcies del club i només podran reservar 1 entrada.
Si finalment els NO socis tenen opció a comprar les entrades serà per ordre de sol•licitud.
Com fer la prereserva:
Trucant al 902.255.455
Horaris: Divendres de 18 a 22 hores.
Dissabte de 9 a 22 hores.
Diumenge de 9 a 22 hores.
Dilluns de 9 a 18 hores.

Enviant e-mail a:
finaluefa@rcdespanyol.com
(si es realitza la prereserva telefònicament, es prega no enviar un correu electrònic).
Cal posar el nom i cognoms, DNI, telèfon de contacte, número de soci (si correspon),la clau que porta el carnet i si en vol una o també la segona opcional.I també quin tipus d’entrada volen.
Preus entrades:
Categoria 2: 102 euros.
Categoria 3: 73 euros.
Categoria 4: 44 euros.
Aquest són els preus, al canvi actual, de la lliura esterlina
No hi ha entrada infantil. La UEFA no permet l’entrada a l’estadi a nens menors de cinc anys. Amb cinc anys ja es paga entrada normal.

Dimarts 8: Entrades adjudicades:
Dimarts, dia 8, el club comunicarà mitjançant el web a qui se li han adjudicat les entrades en el cas que s’hagi superat la xifra que té a disposició el RCD Espanyol.
A partir del dimarts a les 10 hores , a les taquilles de l’Estadi Olímpic, ja es podran adquirir les entrades demanades així com l’opció de fer el desplaçament amb els viatges organitzats pel club i la seva agència oficial “Viatges El Corte Inglés”.
Els horaris de taquilles, els preus i les opcions per viatjar es comunicaran en breu.
El telèfon per INCIDÈNCIES serà 902.666.902. De dilluns a divendres de 10 a 14 i de 15 a 18 hores.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M