dijous, 3 de maig del 2007

PERICONCURS GPE MANIGUA: JOSE MARIA S'ALÇA AMB EL TRIOMF

Els guanyadors (a l'esquerra); l'equip José María. A la dreta, els finalistes.
Pericos Numantinos, segons classificats. 4 preguntes de diferència van supossar la seva derrota.
Els Campions: (Carles Ramon i Francesc Bosch) Los Tamudinhos defensaven el títol. Al final, tercers
L'Escullera, un clàssic en el Periconcurs, Fotos: josep maria/GPE Manigua

Els concursants, amb els trofeus, un cop acabat el concurs. Foto; GPE Manigua.


SEMIFINALS2-5-2007
JOSÉ MARÍA80L'ESCULLERA55
PERICOS NUMANTINOS 70LOS TAMUDINHOS60


3/4 LLOC2-5-2007
L'ESCULLERA40LOS TAMUDINHOS45


FINAL2-5-2007
JOSE MARIA75PERICOS NUMANTINOS55

Ahir vespre, va cloure la IV edició del Periconcurs que organitza la GPE Manigua.
Amb l’absència un cop més de consellers i empleats significatius de l’Entitat, i de la Fundació Privada, es van desenvolupar les semifinals i finals, aquest cop ja en format d’eliminatòries de vint preguntes.

José María i Pericos Numantinos van ser els finalistes que van deixar fora de la final, a dos clàssics, Los Tamudinhos (els campions que defensaven el títol) i l’Escullera.

La final va ser molt emocionant ja que fins la pregunta número 16, el resultat era de continues igualades, i diferències d’una sola pregunta a favor sempre de José María, que a partir de la dissetena va posar la directa cap el títol. Les preguntes clau:

“¿Quantes jornades va estar imbatut l’equip de l’oxigen?”

¿Nom i cognoms dels dos artífexs de la refundació del RCD Espanyol en 1909?.”

Som-hi, ja podeu per passar els nervis previs d’aquesta nit, rumiant les respostes, a bon segur calmareu la inquietud que tots tenim en aquestes hores prèvies al matx.
Per cert, ahir l’esperit de Leverkusen, també hi era present. Vaig veure molt pessimisme i molta por. ¡ Que hi farem !... ¡La història encara pesa molt , i més per els “experts” en ella !.


1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA AMIC, TRANQUIL QUE ENCARA QUE L'ATLETIC FEMENI GUANYI I L'ESPANYOL FEMENI GUANYI, ENCARA PODRIEM GUANYAR LA LLIGA AL TRIBUNAL CONSTITUCIONAL, PERQUÈ LA PUEBLA HA POSAT UNA DEMANADA EN AQUEST LLOC PERQUÈ SEGONS ELLA, AQUELLA JUGADORA PORTAVA FITXA I TAMBÉ DNI, QUÈ ÉS EL QUE L'ÀRBITRE POSAVA QUE NO PORTAVA AL SEU ACTE. SEREM QUATRE GATS, PERÒ ESPERO QUE JO, TU I ELS NOSTRES AMICS ESTIGUEM ALLÍ PER CEL-LEBRAR-LO. UNA PREGUNTA SI GUANYEM LA SUPERLLIGA PODRIEM SALTAR AL CAMP PER CEL-LEBRAR-LO AMB LES JUGADORES.TAMBÉ ESPERO QUE GUANYI EL PRIMER EQUIP AVUI, SERÀ DIFÍCIL, PERÒ SEMPRE ES TÉ QUE JUGAR CONTRA LES ADVERSITATS, COM A BENFICA.AL MEU TREBALL EM VA MAL, AVUI ESTÀ TOT A VERMELL, ESPERO QUE A TU ET VAGI MILLOR. GRÀCIES. FINS DESPRÉS.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M