dijous, 3 de maig del 2007

EL DARRER OBSTACLE PER ANAR A GLASGOW.

AQUEST COP, TÉ QUE SER SUFICIENT EL 3-0

L'afecció perica no deixarà sol a l'equip en el infern alemany de Bremen.


El RCD Espanyol és des d’ahir al migdia a Bremen, amb tots els membres de la primera plantilla, i els jugadors del planter Ángel i Julian. Ernesto Valverde no podrà comptar per aquest encontre al marge dels sancionats Moisés, i Pandiani, amb Ivan de la Peña i Jônatas lesionats.

Fort contratemps les baixes d’aquests dos jugadors a la medul·lar, màxim tenint en compta que el jugador que està fent una gran temporada, i que ara per ara és el més important en els esquemes d’Ernesto Valverde, Moisés Hurtado va veure al igual que Pandiani (el màxim golejador de la competició) la targeta que completava el seu cicle.

És més que possible que Valverde faci jugar a Zabaleta i a Ito com a doble pivot, tot i que Eduardo Costa tenia possibilitats de formar parella amb l’extremeny. Tots els esforços en el mig del camp han de ser per fer-li un marcatge efectiu al crack brasiler Diego, autèntic referent del joc d’atac del conjunt alemany. Rufete, Ito, i Riera son a una targeta de la sanció i per tant de no jugar la final si son amonestats i en cas que l’Espanyol com es lògic superi l’eliminatòria.

Per la seva part, el tècnic del conjunt alemany Schaaf ha convocat als següents homes per el matx: Reinke, Vander, Owomoyela, Naldo, Pasanen, Schulz, Wome, Baumann, Vranjes, Jensen, Frings, Diego, Klose, Hunt, Almeida, Bischoff, Schindler, Polenz.

L’alineació més probable pot ser la formada per: Reinke, Schulz, Pasanen, Naldo, Owomoyela, Frings, Diego, Baumann, Jensen, Klose, Hunt (o Almeida)

En el darrer encontre de la Bundesliga alemanya, el Werder Bremen va perdre per 3-2 en el camp del modest Armenia Bielefeld, donant un pas enrera en el seu objectiu de fer-se amb el campionat alemany.

Son baixa a part de Wiese, el meta que va veure la targeta vermella en l’anada, Clemens Fritz, al marge dels lesionats Borowki, Klasnic i Metersacker.


El conjunt alemany al llarg de la seva història ja sap el que és remuntar marcadors de més de tres gols. No fa falta ni recordar-los aquí, ni cridar el mal temps, solament apel·lar a la màxima concentració als jugadors del RCD Espanyol, i que ara més que mai, extremin les màximes precaucions, i evitin qualsevol signe de relaxació o pèrdua de concentració... Per que solament en deu minuts et poden complicar i bé, la vida...

L’àrbitre del partit serà el col·legiat francès Bertrand Layec, assistit en bandes per Christian Thoison, i Eric Dansault.

L’encontre començarà a les 20:45 hores en l’estadi Weserstadion de Bremen, amb el suport de un miler d’afeccionats espanyolistes que s’han desplaçat a Alemanya, per donar l’ajut final, el darrer impuls al RCD Espanyol

3 comentaris:

Stubbins ha dit...

FELICITATS ESPANYOL!!!

Desitjo de tot cor que ens trobem a Mónaco el proper mes d'agost.

Una salutació dels BARCELONA REDS - Liverpool FC Supporters Club.

Ángel Velasco ha dit...

La verdad es que no entiendo nada de tu blog, pero eso no quita a que te felicite por ellogro de esta noche, os lo mereceis.

Un saludo, visita mi blog www.linternadevelasco.blogspot.com

Spitfire ha dit...

Felicitats Josep Maria! Això és un somni fet realitat... que disfrutis molt d'aquest moment històric! Una abraçada i visca l'Espanyol!

PD: sóc l'home més feliç del món avui :D




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M