dimarts, 1 de maig del 2007

EL CADET TIRA LA LLIGA EN DOS MINUTS.

Ciutat Esportiva Hans Gamper, (Josep Maria):

El Cadet A, S’ha vist superat per el Barça a la segona part.

L’Espanyol a perdut les possibilitats que li restaven per ser campió de lliga de la Divisió d’Honor Cadet. Trobant-se a només un punt de diferència, aquest partit era vital, ja que una victòria perica donaria el liderat i a més marge d’error per el gol-average general a favor.

Però no ha estat així. L’Espanyol ha sortit a intentar dominar el mig del camp en busca del gol, ja que l’empat no li servia. Els primers compassos pesi a tot, han estat de molt respecte i molt migcampisme, tot i que la possessió es decantava quelcom més per l’equip blanc i blau.

El primer avís l’ha donat Carmona quan un xut creuat ha donat molts problemes a Pol que s’ha vist obligat a aturar en dos temps. Hernández s’ha anticipat molt oportú per els interessos blaugranes quan Quique s’aprestava al remat, tot i que el rebuig sobre la pròpia porta surt molt a prop del pal dret. Una paret entre Quique i Sielva acaba sent rebutjada per la defensa local.

El Barça ha estat a punt de marcar després d’una errada defensiva que tant Mozó com Pacheco no han sabut ni allunyar ni rematar l’esfèrica. Sielva és a punt de marcar, però triga massa en donar-se mitja volta en el punt de penal i dona temps a la defensa que tapona el seu remat.
El col.legiat i els tècnics pericos protagonistes
Al minut 24, show arbitral. Falta molt clara a favor de l’Espanyol que no assenyala l'àrbitre, i suposem que li haurà dit menys “guapo” de tot al col·legiat, Lluis Planagumà, per que aquest li mostra la targeta vermella directa. Solament dos minuts després l’ajudant que l’ha substituït en les funcions tècniques, veu també la targeta vermella directa i ambdós son expulsats.

Xut molt ben col·locat d’Adrián que es rebutjat a còrner per Alex en el minut 32. Quatre minuts després té lloc la jugada més perillosa del FC Barcelona: Jugada per l’esquerra entre Carmona i Martí, i a boca de gol el jugador culé remata i Pol treu increïblement i la pilota morta li cau a Gavi que xuta a plaer, però un defensa blanc i blau en primera instància i Pol, treuen amb molta angoixa la pilota.
Masses canvis de cop a la segona part
Si el primer temps ha estat molt disputat, amb un nivell de joc molt anivellat, on els nois de l’Espanyol han plantat cara molt dignament al seu rival ciutadà, la segona part s’ha iniciat amb una sèrie de canvis, fins a quatre, (no som tècnics i per tant res a dir) que han descentrat, desmantellat l’ordre i l’esquema de la primera part. El primer quart d’hora de la segona part ha estat clau, i és on el Barça ha trencat al conjunt de Planagumà, primer amb un gol en el que estava tota la defensa en l’àrea i la falta de sintonia en aquesta jugada entre el porter i la defensa ha possibilitat que Bartra aprofités la indecisió per fer el primer gol. Era el minut 8...
Arriben els gols i l'Espanyol s'enfonsa.
Però en comptes de reaccionar, gens al contrari, l’Espanyol ha sucumbit en aquests moments posteriors al gol. S’ha marxat sense ordre ni concert cap endavant deixant mols forats en línia defensiva, i amb un centre de camp molt desordenat i sense enteniment amb la defensa. Per això sol dos minuts després, el conjunt local trencava la defensa avançada perica i passava a l’espai per que Pacheco, davant la sortida desesperada de Pol, li creués la pilota per la seva esquerra.
Un gol, al menys l' han merescut
Progressivament i amb el partit guanyat, els blaugranes van plegant veles, i l’Espanyol intenta reduir distàncies en el marcador, però la manca de fortuna en els metres finals ho eviten. Fins a dos cops la pilota s’estavellarà en el travesser de la porteria local. Sielva al minut 22 i en el 34 Quique, xutaran amb tota l’ànima i el travesser repel·lirà l’esfèrica. En mig, Borja en jugada individual per el mig davant un munt de rivals, ha estat a punt de assolir l’objectiu, però la definició no ha estat tot l’encertada que la ocasió requeria.

Els culés es conformaven amb sortir a la contra fent força mal a la defensa molt feble dels espanyolistes. Gavi li roba la cartera a Mozó, però per sort aquest és refà i llençant-se a terra per darrera li treu la pilota quan anava a afusellar a Pol. Pacheco ha elevat en una jugada molt perillosa per sobre del meta perico, i la pilota s’ha passejat per tota la línia de meta, sense rematadors ni defensors es fessin amb ella.

Álvaro ha marcat , després d’una bona centrada, però el col·legiat de l’encontre a instàncies del jutge auxiliar l’ha anul·lat per fora de joc clar. Era el segon, ja que a la primera part altre jugada també acabaria amb la pilota dins la xarxa de la porteria culé, però amb la jugada totalment invalidada per situació anti - reglamentaria. Rés a objectar.
Dani ha tingut la darrera ocasió però el porter local ha intervingut molt segur. Al final, derrota per 2-0 i altre lliga que s’escapa. I es que 12 milions d’euros donen per a molt.
Fitxa Tècnica

FC Barcelona; Alex, Bartra, Marc Hernández, Terrón, Carles Planes, Oriol Romeu, Gai Yigaal, Marti Rivarola, Pacheco, Tiago i Carmona (Han jugat també: Adrià Blanchart, Martín Montoya, Dennis Krol, Rochina, Quim, Tello.

RCD Espanyol: Pol Freixenet; Pere Martínez, Albert Mozo, Ángel Martínez, Jordi Roig, Juli Serrano, “Quique” Amador, Manu Molina, Álvaro Vázquez, Oscar Sielva, i Adrià Pérez.
(També han jugat; Marc Caballé, Dani Cascado, Borja Giralt, Alejandro Rodríguez, Adrià Tuneu)

Gols: 1-0 Bartra, m. 8 segona part, 2-0 Pacheco m.10 segona part.

Àrbitre; Asensio Lahuerta. El mateix que va fer aquell desastrós arbitratge al camp de la Via Férrea (Cornellà 2 Espanyol 1, amb tres gols anul·lats al conjunt perico i altres històries...). Sense problemes, tot i que amb els dos tècnics pericos encara durava les seqüeles d’aquell partit. Targetes grogues a Juli m. 38, a un jugador culé, i vermelles als dos tècnics pericos (m. 24 i 26)

Incidències: Igual que al partit d’anada partit passat per aigua. Fort xàfec acompanyat de calamarsa, en la primera part. A la segona el temps ha millorat molt. Molt bona entrada en la Ciutat Esportiva Hans Gamper, amb presència de molts seguidors del RCD Espanyol que no han parat d’animar i cridar donant suport al conjunt perico inclòs amb el partit sentenciat. Públic molt correcte com l’encontre.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No se que nos pasa cuando jugamos contra esta peste que todo lo que le rodea huela a mier...y si llegamos a la tanda de penaltis siempre nos superan......joder.

Josep Maria ha dit...

Si Keiplus, si... La primera parte ha estado muy disputada. El Espanyol en ningún momento ha sido inferior. Pudo marcar cualquiera. Pero el primer cuarto de hora, yo no sé que ha pasado... He visto muchos cambios y de golpe, y no se ha digerido bien, el replanteamiento en la segunda parte con los chicos que han salido. No por que sean mejores ni peores, simplemente he visto demasiados cambios. Luego, si, ellos han sido superiores bastante rato, pillandonos a la contra, aunque el ultimo cuarto ha tenido muy claras oportunidades el Espanyol (2 balones al travesaño) pero ya estaba todo decidido. Al menos el ambiente ha sido correcto, y con gran cantidad de pericos (tantos o más que de ellos).




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M