diumenge, 29 d’abril del 2007

L'ESPANYOL B, NO SAP DEFINIR I PERD DOS PUNTS.(2-2)




Partit en el que la falta d’encert ha privat al RCD Espanyol B, fer-se amb els tres punts en joc. Amb les baixes de Julián, Serrán, i de Palanca l'Espanyol B afrontava l'encontre amb el Benidorm.

Ja en la primera mitja hora l’equip local ha gaudit de fins a quatre ocasions molt clares per avançar-se en el marcador però ni Àngel dins l’àrea, ni Didac (pilota al travesser) , ni Bussy en varies ocasions com en una centrada perfecta de l’extrem De Pablos han sabut definir. Fede, amb llançament al pal, ha completat les ocasions molt clares que el filial blanc i blau ha disposat per obrir el marcador.

En la primera jugada que ha gaudit el conjunt del Benidorm, un penal de Brian ha servit per que Molina, transformant-lo fes pujar el 0-1 en el marcador. Biel Ribas rebutja una ocasió de perill de Molina.
Ángel té de nou altre ocasió fins que arriba la jugada del penal a Bussy en la que Cano ha vist la segona targeta groga, l’expulsió i el gol de Juanma que ha empatat l’encontre.

L’Espanyol ha passat a dominar altre cop l’encontre jugant per bandes amb centrades de Fede per dues ocasions en les que Bussy molt malament ha desaprofitat l’ocasió de aconseguir el gol. La primera ha estat amb un remat de cap quan es trobava completament sol, i la segona una centrada passada del lateral esquerrà en la que Bussy es llença en planxa a pocs metres del segon pal i amb tota la porteria remata defectuosament.

La segona part ha començat amb un Espanyol B en busca del gol que el posés per davant en el marcador. Javi Márquez en el llançament d’una falta ha estat a punt de marcar colpejant la pilota en el travesser.
Fernando Martin ha gaudit d’una bona ocasió al aixecar l’esfèrica per sobre de Biel, sortint per sobre el travesser.

L’ocasió més clara ha estat en una centrada per la banda dreta de Toni Lao, en la que en la mateixa línia de gol, ni Bussi en el primer pal ni Pedraza en el mig de la porteria encerten a tocar (no feia falta altre cosa) la pilota. En aquests moments, el partit canvia al igualar-se numèricament; Brian és expulsat i els dos equips es queden amb deu homes. Comencen uns minuts en els que el domini perico dona com a conseqüència
uns contracops, en els que un inspirat Biel Ribes eviten el gol visitant, a jugades de Molina.

Fernando Martín, en el 62, torna a posar en avantatge al conjunt visitant. Però l’Espanyol B, es refà, i De Pablos, autèntic incordi per la defensa visitant, centra molt tancat i li treu Fuentes la pilota del cap a Juanma. Un minut després, repetició de la jugada; De Pablos fa jugada, centra per la dreta i Guitart que havia entrat per un desafortunat Bussy, remata molt be de cap marcant l’empat.

Biel Ribas salva el 2-3 en un contra un amb el davanter centre del Benidorm. Guitart ha xutat amb força, i l’esfèrica de nou s’ha estavellat al travesser de la porteria de Fuentes.
Els darrers minuts han estat amb un Espanyol bolcat a l’atac, i als darrers moments el conjunt visitant s’ha quedat amb nou, per expulsió de Rian amb targeta vermella directa. Guitart xuta desviat fora, Didac en jugada individual xuta a les mans del porter en comptes de centrar on eren els seus companys. Per la seva part, Coke després de marxar-se de dos contraris no ha pogut superar a Biel Ribas.

Al final repartiment de punts, en un encontre en el que l’Espanyol ha tingut moltes més ocasions per guanyar l’encontre. Les expulsions han afavorit un joc més viu, i més obert amb moltes ocasions de gol.



Fitxa Tècnica.
RCD Espanyol B: Biel Ribas, Toni Lao, Fede, Brian, Didac, Mikel (Pedraza, m. 56), De Pablos (David Izquierdo m. 82), Ángel, Bussy (Guitart m. 73), Javi Márquez, Juanma.

Benidorm: Fuentes, Pomar, Lupi, Rial, Domingo (Mora, m. 46), Cano, Guli, Coke, Molina, Rafa Castillo (Chiqui, m. 41), Victor Pereira (Fernando Martin, m. 46)

Gols; 0-1 Molina de pen., m. 23, 1-1 Juanma de pen., m. 39 1-2 Fernando Martín, m. 67, 2-2 m. Guitart. 76.

Àrbitre: J.F. García Cabrera. Recital de targes: Didac, Pomar, Rian, Coque, Martin, Chiqui, Fuentes, i expulsió de Cano i Brian per doble amonestació, i de Rian als darrers instants del matx amb targeta vermella directa.

Incidències: Camp principal de la Ciutat Esportiva. Fluixa entrada.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M