diumenge, 29 d’abril del 2007

EL FEMENÍ NO SAP GUANYAR A MADRID I DEIXA LA LLIGA EN MANS DEL ATHLETIC.

L’Espanyol femení no ha sabut guanyar al Atlético Féminas, i més mal sabor de boca després quant el Rayo Vallecano ha derrotat a l’Athletic Club de Bilbao per 2-1.
El conjunt matalasser s’ha avançat al marcador només començar, i l’Espanyol s’ha vist negre per pogué empatar mitjançant Sara al 80. El conjunt madrileny ha tornat a posar-se en avantatge als darrers moments, tot i que l’Espanyol ha empatat a la desesperada ja per mediació d’Adriana en temps d’afegit.


La situació es la següent: El CSDD ha fet saber la resolució al conjunt basc, però no ha fet amb caràcter oficial a totes les parts implicades. Sembla ser que aquesta acabarà sent oficial, tot i que aquesta “filtració” ha estat una més en aquest escabrós tema. Si definitivament els tres punts queden atorgats a les bilbaïnes, la situació es d’empat a 63 punts però amb el gol average favorable a les basques, a falta d’una jornada.
Les periques no han sabut aprofitar el guanyar-lo en el camp (tot i els tres punts en litigi), i ara serà segurament en els despatxos on es decidirà el títol.

Fitxa tècnica (rcd espanyol.com)


At. Madrid: Estefi, Ana, Cris (Pereira, min.71), Jenny (Nervi, min.90), Chiqui, Marta, Paloma (Pilar, min.46), Yoli, Rocío (Olga, min.56), Mar i Sonia.

RCD Espanyol: Erika, Ane, Marta Torrejón, Miriam, Aida (Olga, min.65), Carol, Raquel, Noemí, Adriana, Marta Cubí i Sara.

Gols: 1-0: Cris (min.1); 1-1: Sara (min.80); 2-1: Jenny (min.87); 2-2: Adriana (min.93).

Àrbitre: Gijón Peñas. Ha amonestat a Marta Torrejón (min.68).


RESULTATS25ena. JORNADA.
UD LEVANTE2HÍSPALIS 1
ATLÉTICO FÉMINAS2RCD ESPANYOL2
RAYO VALLECANO2ATHLETIC 1
TORREJÓN 0SPORTING CEOSA H. 1
SD LAGUNAK2PUEBLA0
FC BARCELONA 1REAL SOCIEDAD3
OVIEDO MODERNO U.1TRANSPORTES ALCAINE1



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M