dissabte, 5 de maig del 2007

DARRERA JORNADA EN LA SUPERLLIGA, AMB EL REREFONS DE LA RESOLUCIÓ DEL CSDD

Foto d'arxiu: josep maria

L’Espanyol femení disputarà demà el darrer partit d’aquesta temporada que ha vingut marcada per la participació en la UEFA Women’s Cup, la baixa de Marta Torrejón en el partit d’anada davant l’Athletic (que el conjunt basc no va volgué canviar la data, i coincidia amb convocatòria a la selecció de la central perica), i per els maleïts tres punts que l’Athletic no va guanyar en el camp.

Per cert sobre aquest tema, dir que el Puebla després d’enviar un fax sol·licitant una aclariment al respecte, se li va donar per primera vegada comunicació oficial (dijous tarda), tema que per si mateix ja és per impugnar qualsevol decisió, el fet que al club basc se li comuniqués una setmana abans i a les demés parts implicades o afectades s’hagi estat una setmana per comunicar oficialment el tema, i per que el club extremeny ha demanat explicacions, si no...

En el aspecte esportiu, Cristina tornarà després de la sanció, i l’Espanyol esperarà (l’esperança és l’últim que es perd), la punxada del conjunt basc, i guanyar l’encontre davant un Rayo en ratxa i que lluita per la tercera plaça amb Llevant.

S’espera bona entrada a Sadrià per acomiadar en el partit darrer a les noies. Esperem que la unitat entorn a l’equip predomini, malgrat que en els darrers partits incidències desagradables han posat en dubte la mateixa. En els darrers encontres l’objectiu solament tenia que ser un: Revalidar el títol de Superlliga conquerit la temporada passada. Per desgracia, el tema del CSDD i altres desagradables esdeveniments en l’entorn blanc i blau, i a nivell d’afeccionats han enrarit l’ambient.

Recordem que encara queda la Copa de la Reina, i aquest equip ha de gaudir de la credibilitat que s’ha guanyat en el terreny de joc amb l’esforç i la constància d’unes jugadores que s’ho mereixen tot. Recolzem per tant al femení i evitem en lo possible “mals rotllos”. Temps hi haurà per parlar-ne de com i què succeirà amb el quadre tècnic o jugadores en el proper projecte. Ara toca, guanyar al Rayo, i de reüll mirar l’encontre de Bilbao (coses més rares s’han vist al futbol la darrera jornada), i esperar que passa definitivament amb aquesta gent del CSDD, per que dictar una resolució, comunicar-lo a una part, i en tema de futbol que afecta al rendiment i a la moral dels equips, i no donar senyals de vida i esperar a quan no hi ha temps material per cap recurs abans que acabi la temporada, i sense donar els arguments en que es té que basar qualsevol sentència.... Em sembla que demostra ben a les clares, que aquí no hi ha un pam de net.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

ALLÍ ESTAREM CEL-LEBRANT EL GOL DE LES NOSTRES JUGADORES(AMB TU I AMB ELS NOSTRES AMICS) I RECOLÇANT L'EQUIP PERQUÈ GUANYI LA SUPERLLIGA.

Anònim ha dit...

PREGUNTA MOLT URGENT,HOLA EL FEMENI A JUGA A LES 12 O A LES 13 H?ES QUE POSA A L'INTERNET QUE JUGA A LES 12 H A LA TEVA PÀGINA I A ALTRES HO POSA, PERÒ LA TV3 POSA A LES 13 H. SI US PLAU CONTESTA´M.

Josep Maria ha dit...

El partit és anunciat tant a l'Espanyol, com a la pàgina de designació arbitral (Aguilera Hernando, el col·legiat) a les DOTZE DEL MIGDIA (12:00), MATEIXA HORA QUE EL ATHLETIC-TORREJÓN.
Altre cosa és que el Canal autonómic ho doni amb una hora de diferit. Al Pais Basc, ETB ho dona a les dotze.

Anònim ha dit...

El 33 farà un carrussel dels dos partits amb un decalatge d'una hora, és a dir, a partir de les 13h encara que els partits hagin començat una hora abans.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M