divendres, 9 de novembre del 2007

EL DERBI INFANTIL, EL MÉS DESTACAT A SADRIÀ.



Entre els partits que es disputaran aquest cap de setmana a la Ciutat Esportiva, destaca per sobre de tots, el duel que marcarà a curt termini la sort del liderat en la Divisió d’Honor Infantil, entre els dos màxims candidats i eterns rivals RCD Espanyol i FC Barcelona.

L’encontre donarà començament a les 16:00 hores i dos punts separen a blanc i blaus i a blaugranes en la classificació, conseqüència de l’empat dels pericos en la primera jornada davant el Girona. La resta d’encontres d’ambdós equips s’han saldat amb victòries.

Instantànies del passat Joan Babot en Sant Joan Despí.



Com a darrer precedent en pre-temporada, ens tenim que referir a la semifinal del Joan Babot on després d’una acció molt lletja i anti esportiva es van posar els blaugranes per davant en el marcador arribant posteriorment a dominar per 0-2, amb una excel·lent recta final d’encontre que va permetre als de Josep Olivé igualar el matx en els darrers instants. Després la tanda de penals, ja va ser altre historia.

Serà el sisè derbi en partit oficial, després de les victòries del Benjamí B, Cadet A, Femení A en Copa Catalunya, Femení B, i la derrota de l’Aleví.







Important l’encontre que el RCD Espanyol B, jugarà a la Bòbila de Gavà, altre compromís complicat davant un equip al que va vèncer en la Copa Federació en altre recinte, (Can Tintorer) i a bon segur que amb altres components d’ambdós equips sobre la gespa.
El conjunt de Joan Francesc Ferrer “Rubi” malgrat el triomf en el darrer encontre, encara es troba en una molt delicada situació tot i que ha sortit provisionalment de les posicions de descens, i situat en la plaça de promoció necessita puntuar en Gavà per recuperar l’optimisme cara al futur després que els resultats fora de casa hagin sigut molt dolents sense conèixer encara la victòria.




El Juvenils visitaran els camps del Stadiom Casablanca que ocupa la zona mitja baixa, i el Juvenil B la Via Fèrrea de Cornellà, per enfrontar-se al B del Cornellà que ocupa lloc de descens. El Cadet de Ramon Guerrero visita Reus, per donar compta del Barri Santes Creus, rival que sempre ha estat complicat malgrat ocupi la dotzena posició a la taula.
El cadet B i l’infantil B, s’enfrontaran als cuers de les respectives categories (PB Anguera, i EF Garrotxa).
L’imbatut Aleví B intentarà allargar la seva ratxa triomfal davant un sempre difícil Riuprimer A.
Per últim, el Femení B jugarà davant la seva bèstia negra: UD Collerense, rival que la temporada passada es va endur els sis punts en joc, i amb un historial autènticament de malastruc per les blanc i blaves que intentaran refer-se de la incomprensible decisió de cedir a Laura Falces i sobre tot a Raquel Corral màxima golejadora de l’equip.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M