dilluns, 5 de novembre del 2007

El FEMENÍ VENÇ, PERÒ NO CONVENÇ (2-0)



Lara titular en l'encontre d'ahir.

Moment en que surt l'onze blanc i blau al terreny de joc.
Sara Serna va sortir a la segona part en el lloc d'Aïda que ahir va ser titular.
El jutge auxiliar comprovant l'estat de la xarxa de la porteria.
Adriana en el moment de transformar el penal que va significar el primer gol de l'Espanyol.
Ane i Adriana marxen als vestidors al descans.

Falta llençada per Noemí que obligarà a lluir-se a Xurru.
Jugadores del primer equip en el descans del Espanyol B - Son Cotoner.






Un altre més de “l’era Montiagut”


El RCD Espanyol va obtenir el triomf i tres punts en un partit que a ben segur no passarà a la historia en vèncer al CD DSV Colegio Alemán de València per dos gols aconseguits per la màxima golejadora espanyolista Adriana Martín.

Als quatre minuts, l’Espanyol ja manava en el marcador
Després d’una jugada individual d’Adriana que arriba fins línia de fons i centra sense que ningú pugui rematar, el refús acaba sent recollit fora de l’àrea de càstig per Noemí Rubio qui s’interna entre les jugadores valencianes, fins que es travada dins l’àrea i el col·legiat no ho dubta ni un instant assenyalant el punt fatídic, en el que Adriana no perdona i dona avantatge en el marcador a les espanyolistes.

Poc futbol
Els amants del bon futbol ens tenim que plegar davant el futbol pedra que practica el conjunt d’Emili Montiagut, un equip ple de noies amb una qualitat exquisida però que des de que hem començat la temporada han pogut exhibir en comptagotes.

Ahir mateix, la major part del partit es va jugar en camp propi, donant una molt dolenta imatge, amb circulació horitzontal de la pilota, i algun que altre contracop o jugada individual (sobre tot d’Adriana) que per la pròpia qualitat individual d’aquestes jugadores, al llarg d’un encontre es normal que acabin imposant-se davant un equip resen ascendit (al menys a Sadrià, per que a l’Estartit ni això...).

El rival, el Colegio Alemán, que tan sol s’ha reforçat amb varies jugadores del Llevant (Pitarch, Carme Ferrer i Sara Monforte la golejadora amb tres dianes) i la tornada als terrenys de joc espanyols de la històrica Julia Olmos, va demostrar estar mancat de jugadores amb bona definició davant i això va facilitar i molt les coses per un Espanyol que en cap moment va passar cap tipus d’angúnia, ni va veure en perill la integritat de la porteria defensada per Cristina.

Això no exclou que el joc lent, parsimoniós fes que a la segona part més d’un espectador veient el que es veia abandonés i marxés, cosa impensable temporades enrere.

Centrades, sense remat i poc més
Com a ocasions més perilloses en el primer temps cal citar, un centre –xut de Cubí que rebutja Carmen Pitarch amb el cap perillosament, una falta molt perillosa treta per la mateixa jugadora sense conseqüències, varies centrades d’Adriana i una d’Ane sense rematadora (semblava que jugaven sense davantera centre en moltes fases del matx), i un remat de Marta Torrejón que es rebutjat per la defensa després d’una gran centrada d’Adriana que sense cap tipus de discussió va ser la més encertada de les que van trepitjar la gespa sintètica del camp tercer de Sadrià.

De nou, l’Espanyol marca al poc de sortir
Al minut cinc de la represa, Vicky fa un gran control habilitant molt bé a Marta Cubí que davant la sortida de Xurru aixeca en perfecta vaselina però la valenciana Montse rebutja sobre la mateixa línia de fons (semblava que havia ja entrat) i el refús colpejant al pal cau a Adriana que aquesta no perdona i afusella a la portera visitant.

Semblava que amb aquest gol l’Espanyol podria començar ja a exhibir el seu joc i la seva classe contrastada... Però no; vàrem continuar suportant un joc obeint les directrius tècniques que servirà per derrotar a rivals fluixos, però tinc dubtes que en partits amb rivals claus aporti quelcom de positiu.


Algun detall de Vicky en jugada personal que xuta fora, la entrada de Sara per Aïda que no va canviar en res la decoració del partit tot i la lluita de la esquerrana, un llançament de falta de Noemí als minuts rebutjat de punys per la portera visitant va ser tot el que vam pogué gaudir com a ocasions de perill per part blanc i blava.

Per part visitant, al jugar-se la major part de l’estona en camp espanyolista van pogué acostar-se un parell de vegades a les immediacions de l’àrea perica, com una jugada en la que Cristina en dos temps va avortar el llançament de Jessi que havia sortit en el segon temps, o altre ocasió en la que la mateixa jugadora davant la sortida precipitada de Cristina li aixeca l’esfèrica per sobre i amb suspens, aquesta es marxa fora a l’esquerra de la porteria espanyolista.


A sobre, Emilio Montiagut va decidir substituir a Marta Cubí que a excepció de la seva aportació en el segon gol, va passar amb una actuació molt fluixa, per Carol, col·locant-la en lloc de la igualadina, aspirant ja clarament a només mantenir el marcador.

En els darrers minuts, apareix de nou Adriana
La davantera espanyolista va gaudir de dues ocasions: Primer rematant una centrada de Noemí amb el cap aturant Xurru, i la segona marxant-se tota sola cap a barraca, però en el darrer moment intentant driblar a la portera aragonesa del Colegio Alemán, aquesta es refà i li treu la pilota, malbaratant-se l’ocasió.

Triomf que permet seguir a sis punts del Llevant, ... i a tres punt d’un Rayo Vallecano que ahir va golejar 0-5 al Torrejón i esperant el proper matx davant l’Athletic Club que ahir va demostrar com es juga i es guanya a un Estartit que molts van sobrevalorar per justificar-se, Per cert, el Colegio Alemán també el va guanyar a l’Estartit la passada setmana...


Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Cristina, Ane, Míriam, Marta Torrejón, Lara, Noemí, Marta Cubí (Carol, min.66), Adriana, Vicky, Aida (Sara, min.59)

CD DSV Colegio Alemán: Cristina Estevez “Xurru”, Carmen Pitarch, Julia Olmos, Amanecer (Laurita, min.82), Montse, Beatiz Colomer, Arantxa (María Martí, min.55), Marta Mateos (Jessi Massip, min.55), Carme Ferrer (Anabel, min.72), Creu Ferrer, Sara Monforte.

Gols: 1-0 Adriana (min.4), pen., 2-0 Adriana (min.50)

Àrbitre: Carlos Gallardo Martínez, del comitè català. Ha mostrat targetes grogues a Marta Cubí, m. 60 i a Lara, m. 79 per part local i a Creu, m. 43 i a Marta, m. 44 per part valenciana. Tot i que se li va reclamar una caiguda dins l'àrea de Vicky, no va tenir cap tipus de problemes.

Incidències. Partit disputat en el camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià en una matinal molt calorosa, impròpia de l’època en que ens trobem.




CLASSIFICACIÓ
SUPERLLIGA FEMENINA

CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 LEVANTE UDF718610123
2 RAYO VALLECANO716511227
3 ATHLETIC CLUB714421258
4 RCD ESPANYOL 7134122214
5 PRAINSA T. ALCAINE7124031013
6 AD TORREJÓN CF7103131414
7 UE L'ESTARTIT7103131212
8 AT. MADRID FÈMINAS710313910
9 SPORTING HUELVA793041011
10 CF PUEBLA782231317
11 REAL SOCIEDAD77214412
11 COLEGIO ALEMÁN 76205712
13 OVIEDO MODERNO74115518
14 HÍSPALIS SEVILLA73106418





2 comentaris:

Anònim ha dit...

L'IMPORTANT QUE ENCARA QUE NO ES VA JUGAR BÉ, ES VA GUANYAR EL PARTIT VA ESTAR CONTROL-LAT DES DEL PRINCIPI. JA ESTEM ENTRE LES 4 PRIMERES I LA PICHICHI ADRIANA, QUE ESTÀ DEMOSTRANT MOLT BÉ EL SEU OLFACTE GOLEJADOR.ARA A GUANYAR A BILBAO.

Anònim ha dit...

Anins! que aixó ja comença a rutllar. Kicoco




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M