dilluns, 5 de novembre del 2007

JUVENILS EN ESTAT DE GRÀCIA.
VICTÒRIES D'AMBDOS EQUIPS.

Nova golejada del Juvenil B (4-0)

Altre resultat contundent del líder del grup setè de la Lliga Nacional Juvenil, davant un fluix Mercantil en un primer temps bastant per sota del que ens està oferint l’equip de Josep Clotet, (1-0) però que en el segon temps va acabar imposant-se per el resultat abans esmentat.

Ja al minut nou, una passada en profunditat a Álvaro és aprofitada per el golejador espanyolista per fer pujar el primer gol al marcador.
En tot, el joc espanyolista no era molt bo, i els visitants van pogué inclòs empatar en una jugada en la que Pol Freixanet evita el gol en el minut 29. L’Espanyol ho intentava però no arriba amb claredat a la porteria visitant; només una jugada d’Àngel Martínez en profunditat cap a Dani Nieto, es a punt de suposar el segon gol, però en darrera instància un defensor del Mercantil es creua. En altre, Álvaro s’entreté massa dins l’àrea i acaba la jugada sense conseqüències.

A la segona part, l’Espanyol molt superior goleja
Dani Nieto té una oportunitat molt clara al poc de la represa, però el seu remat de cap es aturat per el porter visitant. Oscar Sielva eleva per sobre el meta, i l’esfèrica surt fregant el pal un cop ja estava superat el porter del Mercantil.

Al 58, el romanès Max llença un servei de cantonada i Àlvaro estavella la pilota al travesser, el refús li ha arriba al Mateix Max que torna a penjar i Oscar Sielva remata alt de cap.

Cauen els gols
Minut 60: Maxim se’n va de dos arrancant en camp propi, i obre perfectament a l’espai on veu a Chuli tot sol, que encara i supera al porter, xuta al pal, però Álvaro que seguia la jugada a plaer fa el segon gol de l’equip i del seu compte particular.

Oscar Sielva tindrà dues oportunitats; una treta per un defensor i la segona a passada en profunditat de Chuli, però en darrer terme s’avança el defensor.
A la tercera no perdonarà i superant al porter marcarà a porta buida el tercer gol espanyolista.

Chuli acabarà per fi arrodonint el resultat amb un gol al minut 79, al engaltar un fort xut en el segon pal després d’una passada llarga, el xut fa impacte en el travesser però acaba entrant. Abans Álvaro ja havia tingut l’ocasió de fer el quart però el seu remat se n’havia anat massa creuat.

Triomf en definitiva del Juvenil B, que encara que no va jugar un bon futbol en el primer temps, a partir de la consecució del segon gol, va esborrar del camp al Mercantil.

RCD Espanyol: Pol Freixanet, Pepe Roca, Ángel Martínez, Álvaro Vega, Román Golobart, Manu Molina, Maxim, Oscar Sielva, Adrià Tomeu, Álvaro Vázquez i Dani Nieto.
En la segona part: “Chuli”, Esteve, Juli Serrano, Albert Mozó.
Gols: 1-0 Álvaro, 2-0 Álvaro, 3-0 Oscar Sielva 4-0 Chuli.

CD FERRIOLENSE 1 JUVENIL A 3

El Juvenil A d’Oscar Perarnau va remuntar a Son Ferriol després que els locals s’avancessin en el primer temps. Els gols de Albert Moñino, Didac Vila i Charly van decantar el triomf en una jornada en la que llevat del San Francisco que es despenja, tots els rivals favorits en la lluita per el títol van guanyar.

FITXA TÈCNICA

CD Ferriolenc: Jaime, Manuel, Miguel, Joan, Ubay, Juan, Héctor, Vicens, Juan, Fernando i Luis.
Suplents. Mariano, Julián, Emilio, Martín i Mateo.

RCD Espanyol: Víctor, Ricarte, Guillem Savall, Víctor Ruiz, Dídac, David, Guillem Creus, Baena, Charly Lumbreras, Carlos Ruiz i Lucas Porcar.
Suplents: Moñino, Fradera, José Méndez, Crous i Marc Mas.

Àrbitre: Sr. Serrano Pérez del comitè balear. Va amonestar als locals Fernando (min.16) i Luis García (min.36), i als visitants Baena (min.23) i Lumbreras (min.42).

Gols: 1-0: Fernando (min.20); 1-1: Moñino (min.37); 1-2: Dídac (min.54); 1-3: Lumbreras (min.63)