dissabte, 10 de novembre del 2007

UNA HORROROSA PRIMERA PART CONDEMNA AL INFANTIL (3-5)

El Barça s’emporta el derbi infantil

Sense excuses.
El FC Barcelona ha estat molt superior durant el primer temps i s’ha endut el derbi de la Divisió d’Honor Infantil, i ha posat terra pel mig augmentant a cinc punts la distància que li treu al conjunt espanyolista, en vèncer ja al primer temps per un contundent i escandalós 0-4.

Aquesta diferència ha deixat pràcticament sentenciat el matx, tot i que el RCD Espanyol no ha baixat els braços a la segona meitat, i ha lluitat al menys per maquillar el resultat, i tot i encaixar altre gol, ha aconseguit perdre per dos gols, a part d’un que no ha pujat al marcador quan perdien 2-5.

Les coses no han pogut començar pitjorEn efecte, als pocs instants del començament del derbi, una falta escorada a la dreta de l’atac culé, ha significat el primer gol visitant. I d’aquí al 0-3 en poc menys de deu minuts, ha estat un vist i no vist.

Per que l’Espanyol ha sortit mol desencertat en defensa, i ja des de la medul·lar era incapaç d’aturar les internades dels jugadors culés que han mostrat una superioritat potser massa gran per el que es el real potencial d’uns i altres. El segon gol arribava després que el davanter visitant fes varis retalls dins l’àrea i el xut molt tancat al primer pal es cola dins.

El tercer en jugada individual i de molt bella factura, s’ha de reconèixer, colant-se per tot l’escaire esquerra de la porteria espanyolista.
Els visitants han tingut un parell d’ocasions més per aconseguir marcar, com en una jugada en la que l’autor del tercer gol ha tornat a desbordar per l’esquerra però aquesta vegada el seu xut ha sortit massa creuat, o una falta en idèntica posició al primer gol que en aquesta ocasió el porter espanyolista es llueix aturant.
Quan semblava que aquest seria el resultat al final dels primers trenta minuts, el Barça ha aconseguit el quart gol que deixava ja, si no ho estava, sentenciat el mats.

Millora important, però insuficient en el segon temps
Aquest resultat feia impossible qualsevol intent de remuntada; en tot això els blanc i blaus ho han intentat, i primer gràcies a “Coco” Corella al transformar un penal, i després que els blaugranes fessin el cinquè, Eric Jacobs ha fet el segon després d’un llançament llunyà que s’ha colat per l’escaire.
El porter culé ha fet una parada d’autèntic mèrit enviant l’esfèrica a còrner, quan l’Espanyol bolcat a l’atac intentava el miracle de retallar distàncies davant un equip que no havia encaixat cap gol

Gol anul·lat
El col·legiat a instàncies del línier ha anul·lat un gol als espanyolistes, presumiblement per falta al porter ja que fora de joc no existia al centrar l’extrem en la mateixa línia de fons. En la jugada següent el porter espanyolista ha salvat el gairebé fet sisè gol visitant.
Per últim, Alex ha fet el 3-5 definitiu després de trobar-se tot sol en posició dubtosa, i tenir el temps per controlar l’esfèrica i afusellar al porter.

L’Infantil tal com va succeir al Babot ha pagat molt car les errades del primer temps, i s’ha vist desbordat en totes les línies a conseqüència d’un marcador tan desmoralitzador. Quan ho ha intentat amb criteri, i potser també per la pròpia relaxació del rival, tan sols ha pogut retallar la diferència.

Triomf del Aleví B de Jacint Magrinyà davant un difícil CF Riuprimer de segon any, que amb gols de Mario i Alexis, continua amb la seva prodigiosa marxa al campionat amb set victòries en set encontres, i la majoria d’ells davant rivals de més edat.
Tant en el primer temps com en el segon, la superioritat espanyolista ha estat total, amb moltes jugades que no s’han transformat en gol, i tan sols una diana en cada temps han servit per certificar una victòria que per joc, domini abassegador i ocasions clares mereixia ser més gran.
Victòria que s’ha ajustat més del compte del Benjamí A davant la Unió del Futbol Base Jàbac Can Jofresa i Terrrassa per 3-2 després que els blanc i blaus anessin guanyant per 3-0. El conjunt espanyolista gràcies aquest resultat continua amb ple de victòries al seu haver en el que portem de temporada.