diumenge, 4 de novembre del 2007

FUTBOL BASE: L'INFANTIL GUANYA A DOMICILI A LA DAMM (0-2)

Foto d'arxiu.

Bon partit i triomf del RCD Espanyol Infantil en el Narcís Sala davant la UE Sant Andreu, partit previ al que serà gran derbi de la Divisió d’Honor Infantil la propera setmana.

Ahir, l’equip entrenat per Josep Oliver, va continuar la seva progressió en la categoria demostrant molta seriositat davant el joc del adversari, i molta qualitat amb la pilota jugada i sobre tot sacrifici dels que van jugar tan els que es poden considerar titulars com la resta dels que van trepitjar la gespa del Narcís Sala.

Ja als primers minuts Oscar Medina va pogué avançar als pericos al rematar una falta llençada per Didac que va obligar a intervenir al porter quatribarrat. Al minut setze, l’ocasió va ser per els locals.

A mida que va anar avançant el primer temps, l’Espanyol va anar intensificant el perill sobre la porteria del Sant Andreu, amb ocasions de Arroyo després d’un lliure indirecte llençat per Didac, d’Oscar Medina amb un xut aturat per el porter, i al minut 29, Oscar Medina avançaria als pericos al rematar una falta llençada per l’esquerra.

L’Espanyol va pogué incrementar el seu compte amb altre jugada del davanter Oscar Medina, però l’esfèrica va sortir fora.

A la segona part al minut dos, Arturo agafa un rebuig del pal, i marca el segon i definitiu gol.
Mentre, els locals ho van intentar al llançament d’una falta que va aturar Sergio.
El col·legiat invalida una jugada que hagués pogut significar el tercer gol dels blanc i blaus per assenyalar una dubtosa infracció en la persona del porter.

Arturo té l’ocasió, però el seu remat surt fora per poc. Els locals van pogué reduir distàncies al fer-se amb una pilota perillosa en la reraguarda espanyolista però Sergio molt atent amb la seva sortida va avortar l’ocasió. Amb xut de Tarsi, i abans una altre sortida de Sergio, el partit es va acabar amb el triomf dels blanc i blaus en un bon partit.

RCD Espanyol: Sergio, Albarran, Arroyo, José Manuel, Coco (Gerard, m. 61), Jacobs, Nestor (Casado, m. 36) Didac (Tarsi, m. 56), Oscar Medina, (Arturo, m. 36), Lucho (Carles, m. 65).




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M