dilluns, 5 de novembre del 2007

LA DIFERÈNCIA FÍSICA CONDEMNA A L'ESPANYOL ALEVÍ. (1-3)

Una imatge val més que mil paraules...


No va pogué sortir rodona la tarda del dissabte:

El RCD Espanyol que s’havia adjudicat el derbi de la Divisió d’Honor Cadet no va pogué repetir en categoria aleví, on el FC Barcelona va ser superior físicament i va capgirar el resultat favorable al RCD Espanyol en el primer temps, i va guanyar sense problemes.

El primer ensurt el donava el gegant Mamadou rematant molt alt. En el minut 19, un més que possible penal sobre Jack que el col·legiat no assenyala.

Jack principal referent en l’atac espanyolista
Bona jugada de Mula que obre a Jack i aquest superant al defensa, xuta massa creuat en una bona oportunitat.
Dos minuts després Jack aquest cop si, aprofita el passi avançat i amb una mica de sort al fer el control, es pot emportar la pilota i superar al porter Pol fent pujar l’un a zero davant l’eufòria de la parròquia blanc i blava.




Però el resultat era un miratge
El Barça amb cinc jugadors en l’equip titular d’origen africà, amb una superioritat bestial en el cas del davanter centre, tard o d’hora es tenia que emportar el partit, i la poca solvència defensiva en la tarda del dissabte dels espanyolistes encara van afavorir més aquesta premissa.

Al minut 35, (cinc de la segona), Mamadou rebent una passada en profunditat, empata l’encontre i a partir d’aquest instant l’Espanyol s’acaba enfonsant anímicament davant un conjunt culé que anava a una marxa més que els blanc i blaus, tot i que tècnicament en el joc no eren pas superiors als pericos.

A més, l’infortuni s’apodera del porter espanyolista
Només tres minuts després una falta llençada per banda dreta de l’atac culé, Pepín fa el segon gol davant l’errada del porter espanyolista Ivan.
En altre contracop, Adama per velocitat trenca una defensa molt feble i fa el tercer deixant l’encontre vist per a sentència, i amb ell, el liderat de la Divisió d’Honor.
Solament un xut molt potent de Jack que no va ser gol per molt poc, va ser l’únic ja que un Espanyol abatut va pogué oferir en la resta del temps fins que es va arribar als seixanta minuts reglamentaris.


Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: David: Juba, Pablo, Villanueva, Brunet, Genís, Ribas, Patrick, Samper, Mula i Jack.
Suplents: Ivan, Jan, Xavi,Gerard, Albert, Aitor, Gastón.

FC Barcelona: Pol, Dani, Aleix, Fran, Musta, Pepin, Enguene, Sergi, Adama, Mamadou i Ferrán. Suplents: Marc Vito, Agusti, Adri, Alex, Sebas, Marc Gual i Alberto.


5 comentaris:

Emilio ha dit...

Esto es trampa. El nueve de los culés es jugador de basquet y no de fútbol. Madre mía, como lo tenga todo proporcionado, sus compañeros van a crecer acomplejados ja ja ja ja.

Josep Maria ha dit...

Cuando lo ví, entendí por que en un torneo de pretemporada en Terrassa marcando primero también nos metieron cinco.
Cuesta creer que pueda tener 11 años...

Anònim ha dit...

ÉS UNA VERGONYA QUE LA FEDERACIÓ PERMETI JUGAR AQUESTS ESTRANGERS QUE EN ELS SEUS DOCUMENTS IL-LEGALS LIS POSARÀ MENYS ANYS DELS QUE TENEN, I A NOSALTRES SI PORTEM UNA JUGADORA SUECA NO POT JUGAR ENCARA QUE SIGUI COMUNITARIA, SI VE UNA NORD AMERICANA LI DONARAN ELS PAPERS 6 MESOS DESPRÉS. TOT UNA MALA GENT DE FEDERACIONS.

Esferico ha dit...

Hola Josep Mª , el porter que va rebre els tres gols era Ivan i no David com apuntes . En els comentaris que fas estic molt d´acord amb tu .

Josep Maria ha dit...

Es veritat, "El Esférico", disculpes. Van sortir tots dos però com be dius, els gols van ser a la segona part.
Queda tant lluny sense que serveixi d'escusa una porteria a l'altre, que pràcticament ja no podem ni distingir els porters.
Ja està rectificat. Gràcies.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M