dijous, 8 de novembre del 2007

NOTICIES BREUS.


Ha sortit ja als quioscos la “GUIA BLANC I BLAVA 2007/08” que per segona vegada treu a la llum pública el periòdic “Blanc i Blau” dedicada a tots els equips del RCD Espanyol.

Des d’aquestes línies voldria recomanar-la a tothom, ja que recull tota la informació necessària per conèixer tots els integrants del futbol base i femenins i un cop més queda patent l’esforç i l’interès dels amics de Blanc i Blau per seguir difonent tot el que significa la pedrera i el futbol femení de nostra entitat als seus seguidors.

Des dels seus orígens aquest mitjà espanyolista fet per espanyolistes ha tingut com a referent aquestes premisses i la seva existència s’ha basat en aquests ineludibles paràmetres; al igual que en pàgines d’internet com Gran Perico, o la que en aquests moments esteu llegint, sempre el futbol base i els femenins han estat prioritat absoluta com a màxims referents d’un Espanyol cada dia més gran i sòlid fonamentat amb les arrels de la pedrera i en la societat catalana, la veritable, la dels nens i nenes que volen jugar a futbol, no la irreal dels DVD.

Felicitacions Blanc i Blau, per tornar a treure la GUIA !






Dillus, Fede Bessone serà espanyol a tots els efectes, jurant la constitució espanyola en el Registre Civil de Barcelona; acaba tot un calvari burocràtic per aquest jugador cedit al Nàstic en la present temporada.





Avui tindrà lloc l’Assemblea de l’APMAE (Associació de petits i mitjans accionistes del Espanyol) a les 19:30 h en primera convocatòria i a les 20:00 en segona a la sala de premsa de l’Estadi Olímpic de Barcelona.
A parts dels temes d’ordre intern, (aprovació de l’acta de la darrera assemblea, gestió, les comptes) es presentarà també l’ordre del dia de la Junta General d’Accionistes del dia 15, i la continuïtat o no de l’APMAE al Consell (un conseller) i el torn de precs i preguntes.





Avui tindrà lloc la presentació de “Mr.Print” com a nou sponsor del femení.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M