dimarts, 6 de novembre del 2007

FUTBOL BASE: UNA MANETA DEL INFANTIL B AL VILASSAR.






Triomf del Infantil B de José Herrera davant el Vilassar de Mar (5-0)

El Infantil B va sumar la seva tercera victòria consecutiva després d’un començament un tant irregular amb dues derrotes en els primers desplaçaments, i ja es cinquè empatat amb el quart a la classificació.

Dissabte va golejar al Vilassar de Mar, al obrir el compte golejador Sergio Fernández que des de la dreta va llençar un servei de cantonada que va acabant entrant significant el primer gol de l’equip.

Després del gol olímpic, l'Espanyol mitjançant Chus va gaudir d’una oportunitat després d’una excel·lent jugada individual però es va quedar sense angle al intentar superar al porter xutant a l’esquerra del mateix.

En el primer temps no va estar molt afortunat l’atac perico, tot i que el Vilassar no va portar gens de perill a la porteria espanyolista, i en la segon part ja va ser, quan l’Espanyol es va imposar clarament en el joc i en el resultat.
Fredi ho va intentar però el seu xut va sortir massa creuat. Jaffar es va marxar dels defenses, i ja sense angle en comptes de centrar xuta malament sortint fora i malbaratant una clara ocasió. Fredi també en altre aproximació en la que arriba fins la línia de fons, xuta tant malament com sap.

Mentre no anaven gaire fins la parella atacant espanyolista, el Vilassar va estar a punt d’empatar el partit, però el meta local ho va impedir en una bona intervenció.

A partir d’aquest moment, els espanyolistes es van espavilar i Jaffar aconsegueix el segon gol després de controlar i xutar amb suspens i acabar rematxant en segona instància, una centrada de Fredi per l’esquerra.

Chus, protagonista d’una gran jugada en la que es marxa de dos contraris, però no pot en darrera instància centrar davant el porter al que intenta superar sense aconseguir-lo.

El mateix Chus dona en safata el gol a Jaffar qui no té més que empeny la pilota a plaer al fons de la porteria establint el 3-0.

Arribaria el torn per Laureano, l’argentí en les files del Espanyol que amb dos gols tancaria el compte golejador, primer trencant per velocitat la ja desmoralitzada defensa visitant, driblant al porter i marcant a plaer un gran gol, i el cinquè molt similar també superant a tots els que se li posaren per davant, porter inclòs.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M