diumenge, 4 de novembre del 2007

TRIOMF NECESSARI I AGÒNIC DEL RCD ESPANYOL "B" (3-1)








L’Espanyol B, agafa aire
El filial blanc i blau ha guanyat per fi en partit de lliga, cosa que no feia des de la segona jornada del campionat en que va conquerir la primera victòria i única fins avui davant el CF Badalona per dos a zero. En un partit en el que els de Joan Francesc “Rubi” han pogut sentenciar amb ocasions que de nou han desaprofitat els homes del conjunt espanyolista, per acabar empatant els visitants i tenir que viure un final trepidant en el que per fi la fortuna que tantes vegades se li havia negat al B, avui s’ha aparegut en la recta final en una jugada que ha significat el segon gol i el començament de la certificació del triomf.

L’Hospi ha estat qui primer ha arribat amb perill; Kico Casilla amb una bona intervenció ha evitat el gol visitant. Posteriorment Juanma ha estat el protagonista amb un llançament que Eduardo ha refusat i la pilota ha acabat al pal esquer de la porteria.
El servei de cantonada es treia i la pilota es passejava davant de tots els que poblaven l’àrea de càstig sense que ningú encertés a connectar amb l’esfèrica.

Juanma un dels més actius en aquest primer temps ho ha tornat a intentar però de nou el seu xut ha estat rebutjat per el meta Eduardo a còrner.

Per fi, l’Espanyol B s’avança en el marcador
Jordi Gómez d’un potent xut fa justícia amb el que s’estava veient i posa en avantatja al conjunt espanyolista.

L’Hospitalet s’ha encarregat de demostrar-nos que no es rendirien així com així, i Toni Velamazán, l’ex campió de Copa del Rei amb el RCD Espanyol en l’any 2000 a Mestalla, d’una volea ha estat a punt de donar l’ensurt, però aquesta s’ha marxat fora a la dreta de Casilla.

Comença la segona part amb jugada invalidada per fora de joc
Giménez, en posició anti – reglamentaria segons el senyor García Castillo, ha aconseguit marcar però el gol no ha pujat al marcador.
L’Hospitalet es fa l’amor i senyor de l’encontre, passant a clar dominador de la situació. Els homes de Joan Francesc Ferrer, mica a mica cedeixen terreny temorosos i això ho aprofita el conjunt riberenc que va decidit a per l’empat.

Kiko Casillas ha de sortir oportú amb el peu, anticipant-se a Ruben Quintana. Rubí dona entrada a Tito per Juanjo sobre el quart d’hora del segon temps. Els espanyolistes defensant amb ungles i dents el resultat es limiten a sortir al contracop per agafar en alguna jugada a la defensa visitant i solucionar el partit.

Un desafortunat Pedraza té el gol decisiu en les seves botes
Precisament en un d’aquest contracops, acaba Pedraza centrant molt tancat a les mans d’Eduardo que bloca l’esfèrica. El propi jugador espanyolista després d’una preciosa paret en la frontal xuta massa creuat rebutjant Eduardo i Javi Márquez remata en segona opció parant de nou el meta riberenc.

Edu expulsat, deixa a l’Hospi amb deu
Al minut 25, el col·legiat ha expulsat amb targeta vermella al jugador visitant, i tot seguit en un contracop en el que els espanyolistes han sorprès a la defensa avançada visitant, Pedraza s’ha marxat tot sol sense cap rival i davant del meta Eduardo no ha sabut que fer i ha xutar fora a la seva esquerra amb tota la porteria per marcar, amb la decepció del públic assistent que ja veia el gol definitiu del matx.

Una centrada de Sito Riera que ha sortit per Xavi, es rematada en planxa però amb el punt de mira errat per Albert Serrán, fora a l’esquerra.

Quan es perdona...
Després de fallar el que s’ha fallat, i amb un home menys, els visitants han tret petroli en el llançament d’un servei de cantonada en el que Raul Salas a falta de menys d’un quart d’hora per els noranta reglamentaris ha rematat de cap superant a Casilla i a una estàtica defensa blanc i blava.

Els pericos han anat per la victòria
Primer una jugada en la que Juanma superant a Dani Morales s’ha internat per banda esquerra, ha centrat molt tancat rebutjant Eduardo i el xut posterior de Jordi Gómez davant la desesperació dels presents se n’ha anat als núvols.

I arriba la jugada afortunada del segon gol: Pilota enrederida que Casado rebutja amb la mala sort que rebota amb Tito i surt cap a la seva pròpia porta entrant per la dreta d’un Eduardo que poc ha pogut fer.
Era el gol que obria les portes del triomf i mentre arribaven les noticies de que Luis García havia sigut objecte d’un penal al darrer minut en el Nuevo Sardinero. Mentre Raul Tamudo es disposa a llençar el que seria el gol perico de l’empat, Jordi Gómez en bona jugada per l’esquerra deixa a plaer la passada de la mort a Zamora que bat al porter visitant fent el tercer i definitiu gol del filial espanyolista.

Triomf necessari i just d’un Espanyol B que agafa aire, i evita que la situació agafés un caire totalment dramàtic.


Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol B: Kiko Casilla, Brachi, Gerard Rovira, Serrán, Didac, Juanjo, Xavi García, Jordi Gómez, Pedraza, Javi Márquez i Juanma.
Substitucions:

CE L’Hospitalet: Eduardo, Ivan Hamoucht, Dani Morales, Casado, Edu, Naftali, rubén Quintana, Carcel, Raul Salas, Toni Velamazán, Giménez
Substitucions;

Gols; 1-0 Jordi Gómez, m. 29, 1-1 Raul Salas, m. 76 ,2-1 Tito, m. 85, 3-1 Zamora, m. 87

Àrbitre: García Castillo del col·legi valencià. Ha mostrat targetes grogues a Naftalí m. 25, Raúl Salas, m.28, Juanjo, m. 30, Edu, (m. 56 i 70, motiu per el que ha estat expulsat), Tito, m. 57, Morales, m. 60, Serrán, m. 68, Jordi, m. 75, Ivan, m. 77, Didac, m. 82 i Kiko, m. 89.


Incidències: Poc públic en partit disputat en la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol, ofert en directe per el Canal 33 de Televisió de Catalunya i coincidint amb el mateix horari amb el Rácing – Espanyol d’agònic final
.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA EL MEU GRAN AMIC EN JOSEP MARIA, TENS MOLTA RAÒ, L'ESPANYOL B HA LLUITAT FINS AL FINAL, COM SI FOS UN PARTIT A VIDA O MORT I HA SENTENCIAT EN ELS MOMENTS CLAUS AMB EL 2 I 3 GOL. ESPEREM QUE AQUEST SIGUI EL PRINCIPI DE LA RECUPERACIÓ DEL NOSTRE FILIAL I QUE GUANYI UNS QUANTS PARTITS SEGUITS I PUGI EN POSICIONS.

Anònim ha dit...

HOLA EL MEU GRAN AMIC EN JOSEP MARIA, TENS MOLTA RAÒ, L'ESPANYOL B HA LLUITAT FINS AL FINAL, COM SI FOS UN PARTIT A VIDA O MORT I HA SENTENCIAT EN ELS MOMENTS CLAUS AMB EL 2 I 3 GOL. ESPEREM QUE AQUEST SIGUI EL PRINCIPI DE LA RECUPERACIÓ DEL NOSTRE FILIAL I QUE GUANYI UNS QUANTS PARTITS SEGUITS I PUGI EN POSICIONS.

Anònim ha dit...

Jo espero que el proper partit a Gavà, el B treurà petroli, si no al temps i així anirem recuperant alçada a la taula clasificatoria.
Esperava tenir noticies del nostre estimat Josep Ma(Basquet).,però tot no crec que ho pot aportar, demà sira un altre dia, al menys s'ha guanyat, aixó es molt important.
Salut i Força Espanyol.
Figot47

Josep Maria ha dit...

Hola amic figot, ja tinc la fitxa tècnica del bàsquet,i un petit resum, però no m'ha donat temps, ho sento. Tot anirà sortint, mica a mica, que es com s'omple la pica.
Salutacions.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M