dilluns, 5 de novembre del 2007

FRE A LA RATXA TRIOMFAL DEL FILIAL FEMENÍ, QUE PATEIX LES BAIXES

RCD Espanyol i l’AA.VV. Son Cotoner de Mallorca varen empatar a un gol en un partit tant dolent com l’horari en que es va disputar.

L’equip de “Titi” Camúñez, que venia de guanyar al primer equip del Barça fa dues setmanes a punt va estar de perdre amb un rival teòricament molt feble, per les baixes de consideració que tenia respecte als darrers partits.

Baixes de pes
Marta Corredera, Rocío Serrano i Lara Gómez convocades a la selecció, la baixa d’Helena per motius personals, i sobre tot las dues baixes provocades per Emilio Montiagut (Raquel Corral i Laura Falces) van deixar l’equip mig coix, i tot l’esforç de les que van sortir a la gespa sintètica del camp tercer de Sadrià, la falta de conjunció e inexperiència de moltes de les jugadores van fer que el joc exhibit distés anys llum dels darrers compromisos en els que el conjunt filial espanyolista golejava als rivals que desfilaven per la Ciutat Esportiva.

Deu d’aquests gols van ser aconseguits per Raquel Corral, jugadora que el tècnic del primer equip no sol no ha comptat amb ella, si no que l’ha instat junt a Falces a marxar per la porta de darrera a un conjunt de la mateixa categoria on en vint minuts ja va aconseguir sense haver entrenat ni un sol dia amb el nou equip, dos gols i donar una assistència. Així amics pericos es com funciona el nou femení del Sr. Montiagut; però això forma part del tema del primer equip femení.

La primera part molt dolenta
Sense ocasions de gol, xuts desviats, lluita en el mig del camp i poc més, es va arribar al descans; poques vegades s’ha tingut que escriure tan poc per definir quaranta i cinc minuts.

La segona part, quelcom millor
Tampoc era molt difícil superar-ho; ja en els primers minuts Ylenia va tenir una ocasió per marcar però el seu remat va sortir fora. Inclòs el Son Cotoner va mostrar que també podia fer mal, i una defensora espanyolista va treure sota pals en el que es pot considerar la primera ocasió de les visitants.

El Son Cotoner dona la sorpresa
Pilota rebutjada per Malena, que rebota en Inès, i semblava seria una pilota fàcil per Andrea Carrillo, però incomprensiblement l’esfèrica se li escapa i se li introdueix dins la porteria; una jugada molt desafortunada.

Però el Son Cotoner tampoc feia mèrits per endur-se els tres punts, i menys després de la manera en que havia aconseguit posar-se amb avantatge en el marcador.

Les noies del filial blanc i blau més amb el cor que amb el cap, intenten al menys empatar un encontre que s’havia posat coll amunt; així, Debora remata alt per sobre el travesser un còrner llençat per Helena Roig, en una de les poques ocasions clares de gol.

Debora, empata
L’extrem espanyolista va engaltar un xut després de fer-se amb una pilota morta, en una embolicada jugada en la que Estela no pot blocar la pilota davant la presència d’una atacant blanc i blava, arribant la pilota rebutjada a Debora que no perdona.

El Son Cotoner estaria a punt de donar altre ensurt, davant una pèssima sortida d’Andrea que no tindria conseqüències al ser rebutjat per una defensora local. Les visitants ja havien demanat prèviament gol en una jugada en la que Andrea bloca l’esfèrica reclamant les visitants que la pilota havia traspassat la línia de gol. Veritablement no va ser el dia de la portera blanc i blava tot i que tampoc la resta de l’equip va estar al nivell exhibit en els darrers partits.
Al final, es va pogué salvar un punt i gràcies tal com s’havia desenvolupat el partit.

Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol B: Andrea Carrillo; Reche, Malena, Nerea, Olga Rodríguez, Kenti, Debora, Helena Roig, Meritxell, Carol Pérez, Ylenia.
Substitucions: Anna per Nerea, m. 67, Anna Jornet m. 67, i Anna Nuria per Meritxell, m. 85

AA.VV. Son Cotoner: Estela, Fernández, Cáceres, Esmeralda, Exposito, Sonia, Estefania, Soledad, Ainxane, Carbonell, Inés.
Substitucions: Maria Dolors per Inés m. 75, Maria Cristina per Victòria Fernández, m. 80, Begoña per Alicia C. , m. 81.

Gols; 0-1 Inés m. 65, 1-1 Debora, m. 82.

Àrbitre: José A. Molina Fernández, del comitè català. Va mostrar targetes grogues a Olga Rodríguez, m.34, Helena Roig, m. 72 per part blanc i blava i a Noelia Soledad,m. 39 i Estefania, m. 73.

Incidències: Partit corresponent a la vuitena jornada del campionat de Primera Nacional Femenina, grup tercer, en un anormal horari (14:00 hores), i amb molt poc públic present (menys de cinquanta espectadors, incloent a les jugadores del primer equip que van fer costat a les seves companyes del filial).



CLASSIFICACIÓ PRIMERA NACIONAL FEMENINA GRUP 3er.


CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 FC BARCELONA821701255
2 CE EUROPA8217012811
3 RCD ESPANYOL "B"8165123213
4 CE SANT GABRIEL8165122615
5 TORTOSA-EBRE CFF8165122214
6 UEF LLEIDA8155032725
7 UD COLLERENSE8134132913
8 PENYA BLANC-BLAVA R.8113231925
9 GIRONA CF893051623
10 UE L'ESTARTIT "B"893051421
11 AA.VV.SON COTONER882241118
12 CD BANYOLES 83107925
13 UE RUBÍ83107837
14 UE BREDA82026626



1 comentari:

Anònim ha dit...

EL MÉS IMPORTANT DEL RESULTAT, ES QUE ESTEM ENCARA ENTRE ELS 3 PRIMERS, CREC QUE COM JUGAVEN AMB 1 DE EQUIP DE LES ÚLTIMES, VAN ANAR CONFIADES. ESPEREM QUE EN ELS PROPERS PARTITS JUGUIN MILLOR I NO VAGIN CONFIADES I CONTINUÏ COM MILLOR FILIAL CLASSIFICAT DE TOTA LA LLIGA.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M