divendres, 9 de novembre del 2007

FITXATGES PER COBRIR LES BAIXES A LA PORTERIA

Foto d'arxiu. Moment en que Marina Marimón va sortir al terreny de joc en la Ciutat Esportiva de Sadrià, per enfrontar-se al que serà ara el seu nou equip.


Per diferents motius, lesions (Elvira) abandons (Erika), la nòmina de porteres del femení s’ha reduït fins a extrems alarmants, fet que ha decidit als tècnics al fitxatge de dues porteres: Marina Marimón Robert , ex jugadora del FC Barcelona, nascuda el 5 d’octubre de 1988, i Roberta del CD Blanes.

Dir que Marina tenia les coses molt complicades a Can Barça debut a la presència de la sempre present Cristina Molina, i la pujada amb força de la titular de la Selecció Espanyola sub-19 Laura Rafols. Amb tot, cal esmentar que en la temporada passada va realitzar un extraordinari encontre a la Ciutat Esportiva tot i perdre el seu equip per 5-1, amb parades de molt mèrit. Amb Cristina Molina s’havia repartit els minuts la temporada passada gairebé a quantitats molt semblants.

A més en la resta d’equips tan sols hi ha una portera per equip (Marta Abad en el C, Natalia en el Cadet, Mireia en el Infantil A i Laura en el B), sent aquest un mal que afecta al futbol femení, on l’escassetat de porteres es un fet ben palès.

1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA EN JOSEP MARIA, MARINA HA ESTAT UN GRAN FITXATGE, HO VA DEMOSTRAR EN EL DERBI DE LA C. ESPORTIVA DE L'ANY PASSAT, VA FER MOLTES ATURADES I ERA BONA. ESPEREM QUE TRIOMFI AMB L'ESPANYOL FEMENÍ. TAMBÉ ROBERTA DEL BLANES DIUEN QUE ÉS UNA GRAN PORTERA I UNA AUTÈNTICA REVELACIÓ. ESPEREM QUE TRIOMFI AMB EL PLANTER DE L'ESPANYOL FEMENÍ. DESTACAR L'IMPORTANT RELACIÓ QUE HI HA ENTRE EL BLANES I L'ESPANYOL FEMENÍ PER SEU PRESIDENT.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M