dimarts, 31 de maig del 2011

4a. PERICICLETADA DE LA GPE MANIGUA

Fotos de l'anterior edició.
Sortida des del Restaurant "La Font de les Planes" fins arribar al Pantà de Vallvidrera, foto inferior.


4rta Pericicletada

Diumenge 5 de juny, tindrà lloc una nova edició de la Pericicletada que organitza la Gran Penya Espanyolista Manigua.

Enguany serà la 4rta. edició i transcorrerà per els mateixos indrets de les tres anteriors, es a dir, per el Camí del Mas Guimbau fins el Pantà de Vallvidrera. La diferència amb les altres edicions és que enguany es farà un esmorzar en acabar el passeig i no un dinar d’aniversari com en altres ocasions, tot i complir aquesta ambaixada espanyolista la xifra ja de 56 anys de vida blanc-i-blava.
 
La ruta de 5 km (2,5 km d’anada i 2,5km de tornada) és apta i fàcil per tots els públics, i transita per la Serra de Collserola. S’iniciarà al Restaurant Font de les Planes (que és on es farà l’esmorzar), agafant el mencionat Camí del Mas Guimbau fins arribar a la Carretera de Vallvidrera per on circularem per la zona habilitada per a bicicletes. Des d’allà seguirem el camí fins arribar al Pantà, seguint la mateixa ruta per la tornada fins arribar al restaurant.



Cartell i planell de la zona.




PROGRAMA


 
A les 10:00 hores: INICI DE LA PERICICLETADA DES DEL RESTAURANT LA FONT DE LES PLANES (Ctra.VALLVIDRERA-SANT CUGAT Km 6,5) EL RECORREGUT ARRIBARÀ FINS AL PANTÀ DE VALLVIDRERA.

A les 11:00 hores: Esmorzar de germanor al Restaurant (aquest any l'àpat es farà cobert, dins del restaurant).


Menú esmorzar:

  • Pa torrat amb tomàquet i alls
  • Botifarra amb all i oli (guarnició de patates al caliu i mongetes)
  • Vi, gasosa i aigua
  • Postres variats (Flam amb nata, o Crema Catalana, o Mel i mató, o Tiramisú, o Sorbet de llimona, o Gelat)
  • Cafè
  • Músic amb moscatell
(Preu: 20 Euros)
______________

Menú infantil:

Pa torrat amb tomàquet i alls / Botifarra a la brasa, o Llom a la planxa, o Pit de pollastre sense os, amb patates fregides / Gelat variat / Aigua i refrescos (Preu: 15 Euros)



COM S'HI ARRIBA

Es pot anar en cotxe, per la Carretera de Vallvidrera a Sant Cugat fins al Km 6,5. Just davant del restaurant hi ha espai d’aparcament.

Es pot venir amb Ferrocarrils de la Generalitat fins a l’estació de LES PLANES (queda aproximadament a 150 metres del restaurant). FGC permet el viatge amb bicicleta en els seus trens.

Per a més informació, escriure a: gpemanigua@telefonica.net






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M