dimarts, 31 de maig del 2011

TRIOMF DEL FEMENÍ "B"
EN UN AMISTÓS DAVANT UN CONJUNT NORD-AMERICÀ





RCD Espanyol fem. “B” : 4 - Augustana College (EE.UU.): 0


Golejada de les periques a les nord-americanes  en amistós disputat a la Ciutat Esportiva de la Vall d'Hebrón -Teixonera, el passat dijous a la tarda. Les blanc-i-blaves van ser superiors a les ianquis. Les espanyolistes van tenir moltes més ocasions, encara que les de Rock Island també van crear-ne algunes. L'equip va ser dirigit per Titi Camuñez, ajudada per Rosa. També va estar present el tècnic del juvenil-cadet, Fran Güells.

Les de Rock Island van comptar amb moltíssimes jugadores, més de 30. Les barcelonines van venir sobre 18 i van cobrir les baixes del “B” amb jugadores del Juvenil. El RCD Espanyol va començar atacant. Xut de la dorsal n º 20 Judith Fresquet per sobre de la porteria. Xut de Marta Yáñez a les mans de la porter d'Illinois.

1-0: El RCD Espanyol obre el marcador amb un gol de Laura Carriba de magistral cop de cap que entra per tot l'escaire. Les d'USA, ho van intentar amb la dorsal número 8 que llança fora. Les periques contesten amb el llançament de  Judith Fresquet a les mans de la portera. Tret de Débora García  dins de l'àrea, que surt fregant el pal. Les del Augustana College van buscar la igualada amb un tir de la dorsal número 21 a les mans de Natàlia Pinto i amb un xut de la dorsal n º 22 i Laura Barrau refusa la pilota evitant que entri dins.

Les blanc- i -blaves es van anar cap amunt, van dominar i van buscar el segon. Eli Sivera sola intenta una vaselina que surt fora. Còrner llançat per Brenda Pérez i cop de cap de Eli Sivera per sobre de la porteria. Mayra Tarraga llança fora. La primera part acaba amb un xut de Débora García a les mans de la portera.

Comença la segona part amb les espanyolistes abalançant-se sobre l'àrea visitant. Xut de Mònica López fora. Tir de Brenda Pérez a les mans de la portera. Les del Augustana College no es rendeixen, a través del seu número 3 que intenta una vaselina que surt fora.

2-0: Andrea Granados anota el segon gol de les periques. Dins de l'àrea xuta fort, per sota i de forma precisa. Cop de cap de la 12 blanc-i-blava a les mans de la portera. Les de Rock Island ho van intentar més amb cor que amb el cap. Cop de cap de la 13 a les mans de la portera.

3-0: Les espanyolistes sentencien el matx. Gran jugada personal de Débora García que entra dins l'àrea i bat à la portera ianqui, col•locant-li la pilota per  seu pal dret. Eren els millors moments de les de Sant Adrià, fent un gran joc de campiones. Brenda Pérez fa una vaselina que surt fregant el travesser. Xut llunyà de Brenda Pérez fora. Passi de Silvia Vila a Laura Carriba que dispara al pal. Linda Pérez xuta fora.

4-0:  Gran centre de Laura Carriba i cop de cap col.locat de Marta Yañez que bat per dalt a la portera nord-americana. Per poc no entra un gol olímpic de Brenda Pérez. El partit finalitza amb un gol de Queralt Gómez, que va ser anul•lat per l'àrbitre, per un fora de joc que sembla que no hi va haver.

Crònica i fotos cedides per Jose Carrera per a Sentiment Perico.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M