divendres, 3 de juny del 2011

EMPAT DEL JUVENIL-CADET FEMENÍ
EN EL DARRER ENCONTRE DE LLIGA

JOAN COLLET ANUNCIA FORTES PUJADES EN EL CARNET DE LA PROPERA TEMPORADA QUE INCLOURÀ EL CIUTAT DE BARCELONA. LES PUJADES AFECTARAN A "LES CLASSES MÉS BAIXES" ARRIBANT INCLÒS A UN 21% D'AUGMENT ALS CORNER-GOL. ELS CARNETS DOMICILIATS SERÀN CARREGATS A PARTIR DEL DIA 20 DE JUNY AVANÇANT UNA SETMANA RESPECTE A ALTRES TEMPORADES. BON DETALL EN ÈPOCA DE CRISI, EL NO ESPERAR-SE A QUE LA GENT COBRIN LA "PAGA DOBLE" DE LES SEVES NÓMINES O PENSIONS. RAUL LONGHI, NOU TÈCNIC DEL FILIAL ESPANYOLISTA..

RCD Espanyol Juvenil Cadet Femení: 2 – CE Europa: 2

Infortuni en el darrer encontre.

El quart equip femení de l’entitat va tancar el campionat de lliga en un encontre intranscendent a efectes de classificació (sisè lloc), en el que les de Fran Güells es van avançar en dues ocasions en el marcador davant les escapulades, però aquestes van assolir la segona igualada en temps d’afegit quan semblava que els tres punts queien del cantó blanc-i-blau.

Lluny de les quatre primeres places que donen accés a la disputa del Campionat de Catalunya, les espanyolistes no es jugaven res més que la satisfacció de cloure amb un triomf la temporada en un encontre en horari diürn (es va jugar a les 14:30 del dissabte) davant l’equip gracienc.

La primera ocasió per les visitants va ser rebutjada per la portera espanyolista. Posteriorment una jugadora del CE Europa es va tenir que retirar lesionada. L’Espanyol va gaudir d’una gran ocasió quan Andrea es va marxar  tota sola en ràpid contracop i en l’u contra u, la portera europeista li guanya l’acció rebutjant amb el peu.

Mónica va tenir el gol perico en altre gran ocasió que va xutar al peu de la portera. Però més tard, passada la mitja hora de joc, aquest cop si que va encertar al culminar amb xut creuat ras a la dreta una jugada d’atac.  Encara abans del descans, una acció seva després d’un bon retalla  a una defensora dins l’àrea va finalitzar amb un xut fora, massa alt.

En el segon període, només començar als dos minuts de la represa, l’Europa va empatar després d’una pèrdua de pilota que va acabar amb una rematada creuada que va establir les taules en el marcador.  L’Europa es va animar i passat el primer quart d’hora d’aquesta segona part va tenir una ocasió per posar-se per davant amb una rematada que va sortir per l’esquerra de la portera espanyolista.

L’Espanyol va estavellar una pilota al travesser després d’una rematada a la mitja volta en el minut 74 abans que la pròpia Mónica fes el segon cinc minuts després amb un xut ras.

Però l’alegria blanc-i-blava es va frustrar quan en les acaballes del partit una centrada des de la dreta encadena una sèrie d’errors amb la sortida desafortunada de la portera i la cobertura tampoc massa encertda, remata la davantera a porteria buida en la mateixa boca de gol. No hi havia temps ja per més, i Espanyol i Europa empataven un partit que per ocasions i joc, mereixé l’equip de Fran Güell guanyar.

CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ JUVENIL-CADET FEMENINA.