dissabte, 4 de juny del 2011

CAP DE SETMANA INTENS
EN EL FUTBOL BASE

SEMIFINALS DELS CAMPIONATS DE CATALUNYA

Aquest cap de setmana tindran lloc les semifinals dels campionats de Catalunya de futbol base.
En categoria juvenil, l’Espanyol de Dani Poyatos, que va assolir el passi a les semifinals davant el Jàbac a la tanda de penals, no jugarà fins el proper dimarts a la Via Ferrea davant la UD Cornellà de Divisió d’Honor. Cal dir, que en una de les eliminatòries de quarts, la UE Lleida va eliminar per 5-4 al FC Barcelona B. Així doncs, Lleida- Damm (diumenge) i Cornellà-Espanyol (dimarts) seran els  enfrontaments que donaran els dos finalistes que disputaran a Montcada i Reixac la final de més edat.

En categoria cadet, l’Espanyol que va assolir el passi als quarts deixant fora al Jàbac i Terrassa per 3-1, disputarà una de les dues semifinals el proper diumenge a les 12:00 a la Ciutat Esportiva de Sadrià davant el Vilassar de Mar que protagonitzà la sorpresa eliminant 1-4 a la Damm, tercer a la lliga regular de la Divisió d’Honor Cadet. A la lliga regular, l’Espanyol va guanyar 1-4 a terres del Maresme mentre que a Sadrià ho va fer per 3-2.  Demà dissabte es jugarà l’altre semifinal entre el FC Barcelona i la UE Lleida.   

En infantils, s’ha produït la gran sorpresa. El FC Barcelona ha quedat eliminat a mans de la Damm CF en quarts de final en perdre el dimecres per 4-3 en feu del conjunt cerveser. Diumenge a les 10:00 en la Ciutat Esportiva de Sadrià l’equip de Dani Fernández rebrà a la Damm en una de les dues semifinals. Els espanyolistes van superar el difícil compromís a Girona davant el campió del grup cinquè, per un clar 1-4. El segon finalista sortirà de l’altre semifinal que disputaran en el Narcís Sala, l’amfitrió Sant Andreu que va protagonitzar l’altre sorpresa deixant fora per penals al Cornellà, demà dissabte davant el Gimnàstic de Tarragona.
 

Derbi a la categoria aleví. Demà a les 16:00 hores en la Ciutat Esp. Gamper a Sant Joan Despí, el conjunt de Miguel Ángel Samprón, campió del grup segon,  s’enfronta al FC Barcelona, campió del grup primer. En quarts, els blanc-i-blaus es van desfer 2-0 de la UE Lleida a Sadrià. Els barcelonistes van passar per sobre del Cornellà apallissant-lo 3-8. L’altre semifinal la disputaran diumenge,  Sant Gabriel que rep la visita de l’Escola Valls.

En Benjamins, l’Espanyol, campió a la lliga en el grup tercer, va vèncer 0-3 en Manresa al Gimnàstic, visitarà la Via Férrea de Cornellà per enfrontar-se demà al migdia al conjunt blanc-i-verd, segon classificat a la lliga regular en el grup primer.  A l’altre semifinal, el FC Barcelona campió del grup primer, rebrà la visita del Gimnàstic de Tarragona, campió del grup quart.

En categoria Infantil-Aleví Femenina, en la Ciutat Esportiva de Sadrià a partir de les 17:00 hores,  l’equip de Joaquín Illescas (campió del grup segon), lluitarà davant l’Estartit (campió del grup tercer) per un bitllet per la final del Campionat de Catalunya.  A l’altre semifinal, el Cabanes (segon del grup tercer) intentarà plantar cara al FC Barcelona (campió del grup primer) per fer-se amb l’altre plaça a la final.


COPA DEL REI JUVENIL

L’equip de Martín Posse defensarà diumenge a les 12:00 hores a la Ciudad Deportiva Rafael  Gómez de Córdoba,  una renda favorable de 3-1 obtinguda en el partit d’anada disputat el passat diumenge a la Ciutat Esportiva, per accedir a les semifinals de la Copa del Rei de Juvenils.


II MEMORIAL DANI JARQUE

Camp Municipal de Futbol Ciutat Cooperativa (c. Lluís Companys, 21)
Aquesta edició té un significat especial per a la ciutat i per al Club de Futbol Ciutat Cooperativa ja que es descobrirà la placa que bateja l’equipament esportiu com a Camp Municipal de Futbol Dani Jarque Ciutat Cooperativa.
L’acte tindrà lloc el diumenge, 5 de juny, a les 18.00 hores amb parlaments d’un representant del Club de Futbol Ciutat Cooperativa i de l’alcalde de Sant Boi, Jaume Bosch, en presència de la família de Dani Jarque, de representants del Real Club Deportiu Espanyol, i un representant de la Secretaria General de l’Esport.

A les 19 hores, se celebrarà un partit entre l’equip amateur del Fubol Club Cooperativa i un equip format per companys de Dani Jarque (Chica, David García, Lopo, Corominas, Moisés Hurtado...) que van ser campions de la Copa del Rei Juvenil l’any 2001, dirigits per Tintín Márquez.
Dos equips del futbol base espanyolista, participaran en aquest memorial: El Cadet B i l’Infantil B.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M