dimarts, 31 de maig del 2011

EL RCDE RENOVA A MAXI ROSALES
PER 6 TEMPORADES



Fotos d'arxiu.


El RCD Espanyol ha fet oficial la renovació del jugador del planter espanyolista, Maxi Rosales, un dels cadets de primer any que juguen amb el Cadet “A” de Divisió d’Honor i que estava en la llista de jugadors pretesos pel club saquejador de pedreres a la lliga espanyola,  ja no només aquesta temporada sinó inclòs a la passada ja sonava junt amb molts altres noms per canviar Sadrià per Sant Joan Despí. 

El jugador argentí, ha signat un contracte que el lligarà amb el club espanyolista pels propers sis anys, es a dir, fins el 30 de juny de 2017. La intenció dels dirigents del futbol base espanyolista és que el jugador argentí, la propera temporada jugui en el Juvenil "B".

Maximiliano Alejandro Rosales nascut a Mar de la Plata, a l’Argentina l’ 1 d'abril de 1996, de 1,78m. d'alçada,  juga habitualment de central, o de pivot defensiu al mig del camp, tot i que en nombrosos encontres l’hem vist fer-ho per circumstàncies també, de lateral preferentment dret. 

Jugador procedent de la Fundació Esportiva Figueres es va incorporar a l’Espanyol la temporada 2008/09 a l’equip Infantil B, que llavors entrenava Dani Fernández. 
A la temporada següent també amb Dani Fernández com a tècnic va començar amb l’Infantil “A” però en el tram final del campionat va ascendir al Cadet “B” per acabar jugant el campionat de Catalunya amb l’equip de la seva edat. 

Enguany, com a cadet  de primer any i dins de la política esportiva del club amb referència a la pedrera, ha jugat a una categoria per sobre de la seva edat sent titular de l’equip que entrena Fran Navarro a la Divisió d’Honor Cadet. 
 




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M