divendres, 3 de juny del 2011

DILLUNS 13, DIADA DE FINAL DE TEMPORADA
AL FUTBOL BASE DE LA GPE MANIGUA

Futbol base de la GPE Manigua presentat a la Plaça Angel Rodríguez de Barcelona.

Imatges de la darrera Diada de final de temporada que va tenir lloc el  juny de 2010 a la Vall d'Hebrón.



Una temporada més, la GPE Manigua durà a terme la tradicional diada de Final de temporada del Futbol Base, aquest any també se celebrarà al Camp Municipal de la Vall d’Hebrón, el proper dia 13 de juny (dilluns festiu en tot Catalunya).

Els horaris dels partits amistosos entre equips de la GPE Manigua seran els següents:

14:00h. Juvenil – Cadet “A”
15:30h. Cadet “B” – Infantil “A”

17:00 a 18:00 h. lliurament dels records a tots els components de les deu plantilles de la nostra penya (temporada 2010-2011)

18:00h. Prebenjamí – Escola
18:00h. Aleví “B” – Benjamí
19:00h. Infantil “B” – Aleví “A”




La GPE Manigua fa balanç de la temporada, en relació al seu futbol base.

S’ha acabat una altra temporada per a la GPE Manigua. Des de la 1975-1976, en van 36 sense interrupció. Les nostres deu plantilles, lògicament, han obtingut diferents classificacions. Des d’aquí l’enhorabona a tots, pel seu esforç i pel seu comportament; a jugadors, tècnics, delegats i auxiliars.

L’equip que ha aconseguit la millor classificació ha estat el nostre Cadet “A”, el qual ha aconseguit el Subcampionat de Lliga (2a divisió, 15è grup) i té possibilitats d’ascendir a 1a Divisió de Cadets. També cal destacar el tercer lloc aconseguit pel nostre Cadet “B” (2a divisió, 11è grup). L’altre equip nostre que ha aconseguit una classificació destacable ha estat el nostre Infantil “A”, el qual ha quedat en quarta posició (3a Divisió, 15è grup).

Hem d’aclarir que una de les deu plantilles, l’Escola, és purament formativa. Ha disputat encontres amistosos i els resultats obtinguts són molt esperançadors per al futur. Un altre equip que, malgrat disputar encontres oficials de la FCF, també es considera formatiu, és el Pre-Benjamí (2a Divisió, 5è grup), en el qual no hi ha classificació oficial final degut al que es va aprovar en la darrera reforma del futbol base aprovada per la FCF, però la seva marxa ha estat bona: de 24 partits disputats; 15 guanyats, 2 empatats i 7 perduts.



Els altres equips han aconseguit les següents classificacions: Juvenil; 7è lloc (2a divisió, 16è grup), Infantil “B”; 8è lloc (3a divisió, 13è grup), Aleví “A”; 9è lloc (4a divisió, 16è grup), Aleví “B”; 12è lloc (4a divisió, 18è grup) i Benjamí; 10è lloc (3a divisió, 7è grup).

La GPE Manigua és un autèntic oasi perico - amb palmera- en mig de la competició de la FCF. Som la única penya de l’Espanyol en tot el Barcelonès i una de les tres o quatre de tota la resta de la província, que tenen futbol base. Llevat del de l’Escola, a tall d’exemple, a cadascun del grups indicats anteriorment, hi havia d’una a tres penyes barcelonistes (La nostra classificació final de promig, amb totes les penyes rivals, ha estat millor).

Evidentment, som una entitat molt modesta de futbol base, només el nostre Benjamí ha disputat competició contra el mateix RCD Espanyol (i també contra el FC Barcelona). Nosaltres no portem el nom d’una població i, en conseqüència, no tenim l’ajuntament corresponent que ens subvencioni, ni tampoc cap marca comercial que ens patrocini. El mèrit d’aquest "miracle" de supervivència és només nostre. No li devem res a ningú.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M