dimecres, 1 de juny del 2011

AGENDA SOCIAL


 

PARTIT DE FUTBOL ENTRE LA CREU ROJA I LA FCPE

Encontre de futbol amb motiu del Centenari de la Creu Roja de Cornellà

Amb motiu del Centenari de la Creu Roja, el proper dissabte 4 de juny tindrà lloc un partit de futbol entre els equips de la Creu Roja de Cornellà i la Federació Catalana de Penyes del Reial Club Deportiu Espanyol.

El partit es jugarà el camp de l' Almeda de Cornellà (sortida 15 de la ronda), a partir de las 12 del migdia. L' equip de la FCPE esta format per jugadors de les diferents penyes del RCD Espanyol de Barcelona.

Amb aquest partit de futbol, la FCPE vol estar el costat de la Creu Roja de Cornellà, en el Centenari d' aquesta institució que tant a fet a reu del mon, durant tants anys.

Al finalitzar el partit hi haurà un dinar de germanor amb tots els participants i totes aquelles persones que ho desitgin, prèvia reserva per e-mail a la Federació de Penyes.  El cost serà de 15 euros.


PENYA BLANC-I-BLAVA DE SANT QUIRZE DEL VALLÈS



I Aniversari

El proper divendres 3 de juny a les 21.30h, la Penya Blanc i Blava de Sant Quirze del Vallès celebrarà el seu primer aniversari dins del món penyístic. Per a l'ocasió s'ha organitzat un sopar en clau blanc-i-blava pera tots els penyistes i tots aquells que vulguin assistir a l'acte. El sopar tindrà lloc al Restaurant ‘Can Ferran' de la mateixa localitat de Sant Quirze del Vallès.

Aprofitant la celebració, la penya posarà en marxa una campanya de col·laboració solidària amb Càritas. En aquests moments de crisi que s'estan vivint s'ha de collaborar i ajudar als més necessitats. Per això la penya fa una crida a tots aquells que puguin aportar aliments (llegums, arròs, galetes, conserves...) perquè els dipositin en una caixa situada en el mateix Bar, on cada nit l'associació s'encarregarà de recollir-los.



PENYA BLANC-I-BLAVA LA MORENETA
III Mostra d'Entitats 

Lloc: Parc Municipal-Ajuntament. Olesa de Montserrat
Dia: 4 de juny (dissabte)
Finalitat: Projecte Municipal de caràcter transversal entre els diferents departaments de l'Ajuntament: Cultura i festes, sports,medi ambient,obres i serveis, sanitat, consum, etc, gestionat per l'area de participacio i ciutadania


PERICUS DEL GOLF


Trobada de Pitch and Putt

La Penya Pericus del Golf confirma que el dia 4 de juny de 2011, organitzara la tradicional Trobada del Pitch & Patt Montseny de Golf, que tindrà lloc a Gualba.

09:00 -10:30h. Tradicional Concurs de Putter i d'Approach
10:30 h. Sortida al Camp
13:30 h. Vermut Vilassarenc
14:15 h. Dinar de Germanor al Restaurant Can Camó. (socis de la penya 28E, no socis 30E.)
Entrega de Trofeus i Premis als Guanyadors.
Lliurament del guardó "Pericugolf del any".
Esplèndid sorteig de regals. 


PERICOS DEL POBLENOU



Aniversari

El proper 4 de Juny, celebrarem el 7 ½ aniversari de la PENYA PERICOS DEL POBLENOU i per aixó hem organitzat un sopar on esperem compartir una vetllada molt agradable i desitjem comptar amb la teva presència.

Lloc : ESTADI  DEL R.C.D. ESPANYOL  CORNELLA-PRAT
Hora: 21,00
Preu Ticket: 50 €



P. MEDITERRÁNEA BLANC I BLAVA DE CASTELLDEFELS



Botifarrada

El próximo domingo 5 de Junio, la Mediterránea Blanc i Blava de Castelldefels ha organizado una fiesta denominada "Botifarrada", que se llevará a cabo en el Parque de la Muntanyeta de Castelldefels, a la que pueden asistir todos los Socios y simpatizantes del RCDE, así como todos los ciudadanos de Castelldefels que deseen pasar un rato agradable compartiendo alegrías, amistad e ilusiones.
OS ESPERAMOS A TODOS EL PROXIMO DOMINGO 5 de Junio a partir de las 11:00Horas




PENYA PERICOS DEL BERGUEDÀ



Dinar final de temporada

Tindrà lloc el dia 5 de juny de 2011 a le 14 h., al Bar Centre de Cal Rosal.

Menú:
Amanides
1r plat: variat d' esqueixada, escalivada i entremesos.
2n plat: Bacallà gratinat
3r.plat: vedella amb bolets
postres: crema catalana o sorbet de llimona
cava,
cafè, rajolí
preu: 16 €

Durant el dinar comptarem amb l'actuació del còmic Jaume Fígols.

Recordem que la temporada que ve començarà el 21-22 d'agost i continuarem fent el partit amb pantalla al Bar Centre i organitzant autocar els dies que es juga a casa.

A partir de l'1 d'agost començarem a cobrar els nous carnets de la temporada 2011-2012, que tal i com es va quedar a l'última assemblea, serà al preu únic de 10€ i fins a 5 anys, gratuït.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M