L'APLEC (6na. Part):
AL CAMP DE FUTBOL

PARTIT DE VETERANS

Ambdues formacions (Veterans de la UE Castellar i Veterans del RCD Espanyol) feien la seva aparició sobre la gespa del camp i entre mig de les figures llegendàries del RCD Espanyol (Marañón, Solsona, Lardín, Márquez, etc.),  un dels jugadors s’enduia els aplaudiments i destacava a ulls de públic i periodistes. Un jugador que ocupant la demarcació de central i amb el quatre a l’esquena, centra en les seva persona les il•lusions i desil•lusions, les esperances i les frustracions de tot el poble perico: Mauricio Pochettino.

Amb la formació perica, al marge dels esmentats vam pogué veure a altres jugadors que han vestit la samarreta del primer equip perico com Iñaki, Alex García,  Patón, Uceda, Manel Martínez, Longhi o del filial / amateur com Santi, Samper, o Raul Verdú, autor d’un gol de bella factura... El partit que va començar amb ocasions i domini local fins que mica a mica l’Espanyol es va anar imposant, sobre tot després d’un gran primer gol aconseguit al rematar de cap en planxa per Manel Martínez. L’Espanyol va guanyar per 0-4 aconseguint els dos darrers gols en el darrer terç de partit. En el descans, el President del RCDE Daniel Sánchez Llibre fa fer lliurament d’una placa (veure foto) al President de la UE Castellar, el senyor Joan Homet “Comas”.

No ha faltat tampoc els aplaudiments en memòria de Dani Jarque en el minut 21 de joc, sent presents els pares del que va ser capità del RCD Espanyol.

En acabar el matx,  els penyistes van marxar a l’Espai Tolrà on va tenir lloc el darrer acte de l’Aplec, el dinar de germanor, del qual donarem complida informació en el següent post.