dilluns, 30 de maig del 2011

L'APLEC (1a. Part):
L'ARRIBADA A LA PLAÇA MAJOR DE CASTELLAR










XXI APLEC DE PENYES DEL RCD ESPANYOL A CASTELLAR DEL VALLÈS.


(Castellar del Vallès, Vallès Occidental: Josep Maria)

Aquest diumenge ha tingut lloc el 21è Aplec de Penyes del RCD Espanyol a la ciutat vallesana de Castellar del Vallès.

Castellar del Vallès: Municipi del Vallès Occidental de 44,7 km2 d’extensió, situat a 331 metres d’alçada sobre el nivell del mar, tenia una població en l’any 2010 de 23.129 habitants.

A la Plaça Major des de poc més de les 9:00 del matí han començat ha arribar pericos de tots els indrets de Catalunya. Passats els dos quarts de deu del matí, han arribat les personalitats encapçales pel President del RCDE, Daniel Sánchez Llibre, el Conseller adjunt a la Presidència Ramon Condal, el Conseller Delegat Joan Collet, i els consellers Ciprés, Germán de la Cruz,  Fernández Teixidó, Fernando Molinos, Coco Bertomeu, incorporant-se posteriorment José Luis Perelló i Enrique Beltrán. També Javier Saenz de la Fundació Privada del RCDE i Alberto Ariza, president de la FCPE han acompanyat a Ramon Roig president de la penya organitzadora de l’esdeveniment.

Enguany es compleixen 21 aplecs des que en l’època del President Julio Pardo tingués lloc a la localitat del Maresme de Pineda de Mar, el primer d’ells allà per 1991.  Més de set-cents penyístes de 75 penyes han estat presents en l’esdeveniment penyístic anual per excel•lència, com és l’Aplec. 

Després de  l’hora prevista de dos quarts de deu, ha tingut lloc l’esmorzar i a la seva finalització, tota la columna de pericos han  marxant posteriorment pels carrers de la població amb direcció a l’Ajuntament.          





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M