dijous, 2 de juny del 2011

ACTES SOCIALS:
EL PILOT BALDOLINI, AVUI A MONTMELÓ




Baldolini, a la seu de Pericos de Montmeló


Aquest dijous 2 de juny, Alex Baldolini, pilot perico de l'equip Matteoni de Moto2, ens farà una visita!

A les 21:00h, al nostre local social al carrer Federico García Lorca 12,  li farem una rebuda tot desitjant-li tota la bona sort del món per al Gran Premi de Catalunya, que es disputarà el cap de setmana del 4 i 5 de juny al Circuit del nostre poble.

Tots els assistents podran gaudir de la presència d'un pilot oficial 100% perico, podran fotografiar-se amb ell i demanar-li autògrafs, a més d'acabar l'acte amb un bon piscolabis i un brindis per al nostre convidat.

Moteros i no moteros, us hi esperem!


Dinar popular de cloenda de la temporada: 


Us recordem que el proper diumenge 12 de juny, la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló organitzarem el dinar popular de cloenda de la temporada 2010/2011. Serà als jardins del Centre Cultural La Torreta de Montmeló, on esperem gaudir d'un bon dia d'espanyolisme.

El preu del dinar serà de 12€ els socis i de 15€ per als qui no són socis de la nostra entitat, i inclourà carn a la brasa (xai, xoriço, cansalada, botifarra, morro...), les postres, el cafè i dues consumicions.

Aquest dinar és obert a tothom, i per tant tothom qui hi estigui interessat pot posar-se en contacte amb nosaltres trucant al 679 38 30 53 (Jaime, president) o enviant un correu electrònic a pericosmontmelo@gmail.com. Teniu temps fins diumenge 5 de juny!

Us hi esperem!







S E N T I M E N T P E R I C O . C O M